Ostateczna Data Premiery

Status
Zamknięty.

darkrider

Debile
QUOTE Debiut rynkowy Gothic 3, trzeciej odsłony jednej z najlepszych gier cRPG, pierwotnie planowany był na pierwszy kwartał bieżącego roku. W połowie sierpnia 2005 r. informowaliśmy Was, że w/w termin został zmieniony na bardziej ogólną datę – 2006 r. Teraz firmy JoWood, Deep Silver oraz Piranha Bytes postanowiły wreszcie sprecyzować ową ogólną datę i ogłosiły, że trzeci Gothic ujrzy światło dzienne we wrześniu.

Przypomnijmy, że historia przedstawiona w Gothic 3 będzie stanowić kontynuację wydarzeń opowiedzianych w jej poprzedniczce. Tym razem wszystko potoczy się na terenach królestwa Myrthany, a będą one bardzo rozległe i różnorodne. Podczas rozgrywki odwiedzimy m.in. Varrant wraz z obleganą przez orków stolicą, Nordmar, archipelag Wysp Południowych oraz całkowicie opanowane przez orków Północne Krainy.

Nie miałem co robić to poszedłam na gry-online.pl i znalazłem tą informacje. Cieszmy się . Do września już niedługo.

Pozdro darkrider

mogget

forumowy obibok
VIP
Taa...
Juz to gdzies czytalem.Jest chyba taki news wiec sie troche spozniles
tongue.gif

Wchodz czasem na strone to moze popatrzysz i sie dowiesz czegos ciekawego jak to co napisales.
Ale tak ogolnie to ja sie ciesze ze "dbasz" o nas
tongue.gif
biggrin.gif

P.S.Mam nadzieje ze nie przelaza tej premiery na 2007rok
dry.gif

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Rzeczywiście ta wiadomość już od jakiegoś czasu jest znana, ale zdziwiło mnie jedno

QUOTE ...Podczas rozgrywki odwiedzimy m.in. Varrant wraz z obleganą przez orków stolicą, Nordmar, archipelag Wysp Południowych...

Z tego co wiedziałem to Wyspy Południowe miały być dla Bezimiennego nie dostępne i możliwe było wydanie dodatku, w którym ta opcja miałą być dostępna.

Pozdrawiam

Dark Shadows

Active Member
No ja też znam tą informacje od jakiegoś czasu. Tylko mam przeczucie, że nie ma, co w to wierzyć, bo i tak przeniosą tą datę wydania. Ale bądźmy dobrej myśli.
tongue.gif
Nawet jak wyjdzie we wrześniu to jeszcze trzeba poczekać na polską wersję, czyli wychodzi tak mniej więcej 2007.
mad.gif

Oby nie było tak jak z Nocą Kruka, bo chyba zdechniemy tym czekaniem.
cool.gif

Pozdrawiam.

cichy

Member
Data wydania napawa optymizmem, gdyby tak już zostało byłbym w niebo wzięty, ale obawiam się, że G3 będzie miał tą samą sytuacje co G2 NK i będą go przenosić na kolejne miesiące... Bądźmy dobrej myśli!

pzdr

G

Gray_Fox

Guest
Mnie ta informacja wogóle nie cieszy. Dlaczego? Otóz, jeżeli g3 wyjdzie we wrześniu, to będzie po wakacjach. Pierwszy zonk. Drugi to to że bedzie nowa szkoła i multum nauki i niebedzie czasu na gry
biggrin.gif
A trzeci zonk to to że ta data może sie przesunąć, mamy doświadczenie z Nocą Kruka xD

Aha jak ktoś wspomniał, gIII we wrzesniu wychodzi w wersji niemieckiej, wiec na polską poczekamy... :/

Wiec ja sie tak nie ciesze ;/

P.S oto ten news http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=24940

Pzdr.

Bor@

Member
a ja to myslalem ze wybuchne jak to czytalem! myslalem ze premia w czerwcu!
mad.gif
a to pol roku trzeba czekac!!!POL ROKU. nie dosc ze po wakacajch to pl wyjdzie gdzies w styczniu 2007! ja juz mam dosyc czekania...chyba bardziej czekam juz na obliviona (5 dni) niz na GIII.
mad.gif

darkrider

Debile
O sory rzeczywiście news już jest na stronie. Nie widziałem. Myśle że żaden mod ani nikt sie nie wkurzy i nie dostanę warna
laugh.gif
. Rzeczywiście mogget będę patrzył najpierw na stronę a potem dopiero pisał
smile.gif

Pozdro darkrider

Shadow27

Member
A ja wam powiem , że data premiery nawet na rok 2008 może być. Być może ktoś z was również śledzi newsy związane z Diablo III tak jak i ja i widzi co tam się działo. Gra była "skończona" już dużo dużo czasu temu , ale stwierdzili , że nie jest zadowalająca i jeszcze ją ulepszają do tej pory. Tak więc nie możemy przewidzieć tej daty i ostateczną to ja bym jej nie nazwał

doctor

Wariat
Weteran
Co do daty premiery to nie ma co spekulowac... bo jak by nie bylo to zawsze moze im cos wypasc... zle pojsc... cos sie moze opuznic... dlatego jesli chodzi o date premiery to nigdy nie mozna byc pewnym
tongue.gif
wiadomo...

najlepiej to po prostu czekac... nie powiecie mi chyba ze codziennie o tym myslicie ?
ja generalnie to po porstu sobie zyje bez odliczania
biggrin.gif
zreszta zanim dostane swoja "wersje" to minie pare tygodni
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom