Gothi przeciez ja zartowalam z "ktozy", przeciez napisalam, ze Ci sie napewno pomylilo...
A co do moich polskich znakow, radze zajrzec do
tego tematu , moze to Ci pomoze zrozumiec, dlaczego nie pisze polskich znakow
Dadex mnie takze nie chodzi o to, aby kazdemu dawac warny z nieuzywanie nakow interpunkcyjnych...
Przeczytaj dokladnie.
Chodzilo mi o takie posty, z ktorych nie da sie zrozumiec sensu zdan, o sa tam rozne, nieoddzielone mysli
Czasem, niektorzy pisza takie posty, ze jedno zdanie, to caly post...tylko i wylacznie o to mi chodzi.
Nie chodzi mi, o to, zeby stale trzebabylo ich uzywac, ale warto kiedys wstawic przecinek dla wartosci posta
Pozdraiwam, xdx
P.S Gothi, ja jestem dobra z polskiego, wiec moge poprawic interpunkcje... heh..(zarcik), ale naprawde nie o to mi chodzi
Zrozumcie, chodzi mi o niektore, bezsensowne posty, w ktorych, az sie prosi o przecinki
Tak swoja droga, to ja moglabym poprawic wszelakiego rodzaju bledy..., nie zrozumcie mnie, ze chce zostac modem
Chodzi mi o to, czy moglibyscie mi dac pozwolenie na edycje postow, tlko w celu poprawiania bledow, i nie konieznie bede to robic kolorami... i nie musze byc nigdzie oznaczona, takpoprostu poprawiac...No a jak bym uzyla edycji w innym celu, to dostalaym bana
Poprostu chce Wam pomoc, w ladnym wygladzie forum, bo napewno z bledami ort. brzydko wyglda