Orkowie Mnie Atakują.

Status
Zamknięty.

ArtuRR

New Member
Mam poważny problem zrobiłem już wszystkie misje dla Oscha dostałem od niego list. Poszedłem do Montery tam również zrobiłem misje. Poszedłem do Gothy zrobiłem misje dla Errola i on powiedział, że mam iść sam mu oddać list więc poszedłem do Gorna ( nie oddałem mu żadnego listu czy to ma tak być ) ? Gorn zadał mi misję z Magiem wody to szedłem sobie drogą patrze a Orkowie mnie atakują wszyscy. Poszedłem do Montery tam również co jest grane ?;// Czy to jest normalne ;// Proszę o pomoc..

Rymdej

Member
jak dostajesz misję u Maga Wody od Gorna to w Okarze w której on przebywa znajdziesz Kana i kilku orków.
Należy ich zabić.
jednak po ich zabiciu nikt w Monterze mnie nie atakował więc sam nie wiem czy tak rzeczywiście powinno być

Phantom Lord

Active Member
To jest proste jak budowa cepa, przynajmniej jeśli dobrze to rozumiem. Jak się przyłączysz do Gorna (po rozmowie z Gornem), orkowie automatycznie Cię atakują. Są Twoimi wrogami.

bimber12345

Member
Nie dokońca. Orkowie nie powinni Ciebie atakowac. Ja osobiście tak nie miałem a szedłem drogą Gorna (innej nie ma) i mnie nie atakowali !!

ArtuRR

New Member
Już wszystko wiem . Musiałem pójść do Okary i zabić Kana i już jest wszystko ok. Myślałem, że tym magiem jest ten Rollan co jest przy jaskini :p temat do zamknięcia :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom