Witajcie moi drodzy. Wiadomo już, iż koza stworzył imperium i rządził światem. Ale jak do tego doszło. No więc let's start.
-To moja szansa.- pomyślał.
-Jeśli reaktywuję La Ondę, będę mógł rządzić tym forum.
-Hej, Kozo, co ty tam kombinujesz?- wrzasnął Bojan.
-A nic.
-Mam cię na oku gagatku.
Po pewnym czasie Koza zaczął dyskretnyt nabór do La Ondy. Nie był on zbyt dyskretny ponieważ na całym GUP pojawiały się spamy i wyskakujące okienka o treści: "Dołącz do La Ondy, to twoja jedyna szansa by uchronić się przed gniewem Kozy."
Jako pierwsi zgłosili się: Shawn, Othis, Vezyr i Gaan.
Kiedy już Koza miał namiastkę nowej La Ondy, wystąpił.
Rzekł tedy do swych La Ondowców: Czy byliście kiedykolwiek tutaj poniżeni?
-TAK!
-To jest nasz czas! To jest czas La Ondy!
-HURA! WIWAT KOZA! WIWAT KOZA!
-Dawni ludzie La Ondy chcieliby byśmy odbuwali tą mistyczną organizację!
-TAAAAAK!- wiwatował tłum.
-Więc moi bracia zbierzcie się i szerzcie wiarę w La Ondę! Budujcie wiarę wśród niewiernych z tego forum! Pozyskajcie nam wyznawców!
Bracia! Tak oto narodziła się nowa La Onda!!!
To już cała opowieść o stworzeniu LA Ondy. Dalsze losy kozy są wyjaśnione w temacie Kozie Opowieści.
O Kozie i La Ondzie.
Wiele,wiele lat przed zalogowaniem się na GUP Kozy123 istnieli tacy jak on. Również panowali nad forum, ale zawsze jakiś przeklęty mod ich pokonywał. Jednak każdy z nich stworzył coś, co pomogło Kozie dojść do władzy. Ale teraz przejdżmy do kozy. Pewnego dnia na GUP zalogował się niewinny user Koza123. Już od początku był na forum poniżany i wyśmiewany. Jednak pewnego dnia trafił na pozostałości mitycznej La Ondy. -To moja szansa.- pomyślał.
-Jeśli reaktywuję La Ondę, będę mógł rządzić tym forum.
-Hej, Kozo, co ty tam kombinujesz?- wrzasnął Bojan.
-A nic.
-Mam cię na oku gagatku.
Po pewnym czasie Koza zaczął dyskretnyt nabór do La Ondy. Nie był on zbyt dyskretny ponieważ na całym GUP pojawiały się spamy i wyskakujące okienka o treści: "Dołącz do La Ondy, to twoja jedyna szansa by uchronić się przed gniewem Kozy."
Jako pierwsi zgłosili się: Shawn, Othis, Vezyr i Gaan.
Kiedy już Koza miał namiastkę nowej La Ondy, wystąpił.
Rzekł tedy do swych La Ondowców: Czy byliście kiedykolwiek tutaj poniżeni?
-TAK!
-To jest nasz czas! To jest czas La Ondy!
-HURA! WIWAT KOZA! WIWAT KOZA!
-Dawni ludzie La Ondy chcieliby byśmy odbuwali tą mistyczną organizację!
-TAAAAAK!- wiwatował tłum.
-Więc moi bracia zbierzcie się i szerzcie wiarę w La Ondę! Budujcie wiarę wśród niewiernych z tego forum! Pozyskajcie nam wyznawców!
Bracia! Tak oto narodziła się nowa La Onda!!!
To już cała opowieść o stworzeniu LA Ondy. Dalsze losy kozy są wyjaśnione w temacie Kozie Opowieści.