QUOTE Kacperex a ja widze że ty niezłym hamem jesteś... no prosze mi sie forum bardzo podoba moje gratulacje z czasem napewno koleś zmieni skin'a (troche za nowoczesny) i bedzie Rox bo najbardziej liczy sie pomysł.
Widać, że masz 10 lat i nie potrafisz pogodzić się z opinią innych.
Heh jestem Hamem lubię, jak mi tak mówisz. Ja mówię prawdę a ty mnie obrażasz.
QUOTE - tego zamkniecia mojego tematu ci niedaruje ;/(juz ty wiesz o co chodzi)
Heh jak był nie odpowiedni to został zamkniety.
QUOTE niedlugo zrobie sobie posta z nowa strona (nie ta sama zebys sie niepluł inny adres , tylko działy przeniesione , i serwer tez inny ) i tu ci też masz dolinke bo nazwa tez jest inna :>
Wcale nie mam dolinki życzę Ci sukcesów
poczekaj aż tylko SAM dobije sobie 30 userów sam bo twój idiotyczny regulamin tego nakazuje - jest tak bezsensowny i denny tak samo jak ty .
JA GO NIE NAPISAŁEM TYLKO CLONE I VAMPEK. Oj obraza Weterana i Admina to skandal.
QUOTE p.s pewnie usuniesz tego psota bo jestes tchórzem , masz tylko szczescie ze cie neispotkam na ulicy dziecko.
Nie zamknełem. A i trenuje 3 lata Jiu-Jitsu i umiem już łamac wiele miejsc i już próbowałem na takich kozaczkach jak ty. Więc jak mieszkasz w Poznaniu to kiedy sparing? Połamie Ci wszystkie palce i nie bedziesz tu przynajmiej pisał.
To nei jest grożba ja się tylko bronie.
p.s2 pewnie mnie zbanujesz za wygarniecie ci prawdy ale to nic niech inni wiedza!( co prawda niezłamałem regulaminu tak żeby sobie zasłużyc na bana ale znajac ciebie i twoje idiotyczne prawa...na miejscu innych userów wlczył bym o zmienienie takich moderatorów , a jak nie spier*** bym stad czym predzej , widać sukces strony przywłaszczyli sobie bedac moderatorami i teraz sie dzieci takie jak Kacperex mądrzą sie i uważaja za niewiadomo kogo
Nie zbanowałem Cię. Ja zawsze przyjmę z checią opinie na swój temat.
Heh ja się nie wybijam z tłumu tylko, ty mnie wywyższyłes.
Ja uważam sie za normalną osobę a ty? A sukces forum to zasługa CLONE'a
To tyle pozdrawiam Dziecko
I nie spam tematu bo go skasuję wszelkie obelgi prosze kierować na GG.