Kacperex - w zasadzie to dla mnie jest już po prostu założycielem i nikim więcej. Czasy jego świetności minęły, ot co. Czasami na forum jest i chyba tylko jest. Swoje w forum włożył.
Rangiz - Niewiele go ostatnio jest. Wiadomo, jeszcze parę tygodni temu zawalony był maturą. Sumienny admin, ale coraz mniej go na GUp...
Electric Dragon - Nie mam nic do EDa, ale na forum go po prostu NIE MA. Swego czasu dużo robił na forum, ale teraz po prostu go nie widzę i według mnie powinien oddać posadę JA komuś, kto sumienniej by się zajmował tą funkcją.
yeed - sumiennie swoją robotę wykonuje. Nie mam zastrzeżeń, na forum jest go dużo i generalnie nie wiem za co się przyczepić, jeśli chodzi o jego pracę. Jasne, że jest uparty jak osioł, ale to już zupełnie inna sprawa imho.
abisynka - mam wrażenie, że niewiele jej ostatnio na forum jest. Ale tylko ostatnio, bo w sumie nie mam nic do tego co robi jako moderator. Sumiennie się wywiązuje z obowiązków.
Ellesar - nie wiem co o nim powiedzieć, bo w sumie nie widzę go za dużo. Wiem, że jest i tyle. Jednak skoro nadal ma posadę moderatora, oznacza to, że robi całkiem sporo. Generalnie na plus.
szkeleton3 - moim zdaniem najlepsza osoba funkcyjna razem z yeedem. Pracowity, wykonuje swoje obowiązki a na dodatek udziela się bardzo dużo na samym forum. Nie mam się do czego przyczepić.
Biafra - lubię Biafa, ale czasami przesadza ze swoimi ironicznymi złośliwościami w stronę najmłodszych userów. Na przykład Szczura. Stary facet, a... no właśnie. Mimo wszystko wydaje mi się, że wszystko robi tak jak trzeba. I tak ostatnio ograniczył swoje różnorakie zapędy. Także w ostatecznym rachunku wychodzi na plus.
Według mnie przydałaby się mała czystka w Ekipie. Trzeba by jasno określić, kto ma czas na forum, a kto go nie ma. I na miejsca osób które sobie poszły, wsadzić te, które w Ekipie już są, a powołać nowych moderatorów. Nie jednego, a co najmniej dwóch. Coby powiew świeżości był w admiralicyjnych szeregach.