Od razu na wstepie, zeby bylo jasne w trojke dane mi grac jeszcze nie bylo. I teraz, kiedy oficjalnie potwierdzono ze dodatek bedziee, prawdopodobnie poczekam i zagram w calosc.
o dodatku mowiac, ciekawa jestem jak to wyjdzie. Bo jesli prawda jest, ze ma byc on mostem laczacym trojke z czworka, to jednak ciezko mi sobie wyobrazic jak z tego panowie tworcy wyjda. Trojka (z tego co wiem) ma 3 zakonczenia kompletnie od siebie rozne. Wiec, albo wybiora jedno i tym jednym wlasnie beda sie kierowac przy tworzeniu fabuly dodatku, albo juz sama nie wiem co.
Ja bym w sumie bardzo chetnie widziala cos na krztalt "Nocy Kruka", gdzie po prostu rozwinieto bardzo ciekawie jeden watek, dodano pare ciekawych rzeczy, osob itp i ma sie wrazenie, ze gra sie w troszke inna gre. i to samo byloby mile widziane w 3.
Co do technicznych spraw, czyli spekulacji, ze maja uzyc innego silnika... No ekspertem nie jestem, ale wydaje mi sie, ze jesli uzyja to troszke zle to wplynie na wspolgaranie trzeciej czesci z dodatkiem. Ale jak powiedzialam, ekspertem nie jestem.