nvidia123
New Member
Cześć.Mam problem z grą Gothic III.Jestem w mieście Montera i wykonałem większość misji dla orków, mam 75% mogę wejść do wodza orków.Wykonałem misję dla Otisa i dowiedziałem się że w mieście jest szpieg.Jako że nie umiałem wykonać questa ze złodziejami zboża sięgnąłem po poradnik.Tam przeczytałem że szpiegiem jest Sanford - sprzedawca w Monterze.Szpieg miał dać znak do ataku i odbijania Montery tymczasem nie mówił nic na ten temat.Próbowałem ponownie rozmawiać z Otisem i doprowadziłem Rufusa do Okary.W poradniku przeczytałem że żeby mieć questa odbijanie myrtany trzeba zanieść wiadomość do Okary.Ja jednak nie dostałem i nie mogę dostać od nikogo takiego questa.Co w tej sytuacji zrobić - zależy mi na odbiciu Montery z rąk orków, będe niezaspokojony jeśli tego nie zrobie, zaczynanie gry od nowa nie wchodzi w rachubę.
Pozdrawiam i liczę na cenne informacje.
edit: na innym forum umieściłem podobny wątek i dostałem odpowiedź że quest o wiadomości do okary dostanę po zabiciu krów dla buntowników.Czy tak?Kiedy najlepiej zabić te krowy - kiedy je atakuje najemnicy mnie atakują.
Pozdrawiam i liczę na cenne informacje.
edit: na innym forum umieściłem podobny wątek i dostałem odpowiedź że quest o wiadomości do okary dostanę po zabiciu krów dla buntowników.Czy tak?Kiedy najlepiej zabić te krowy - kiedy je atakuje najemnicy mnie atakują.