Oblivion- Wkurzający Problem.

Status
Zamknięty.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Mam problem z niejakim Oblivionem. Zainstalowałem gierkę, potem jakiś patch a potem patch spolszczający. Problem w tym, że niewiele tam spolszczyli. Tylko njieliczne napisiki są po polsku. Inne anglik, anglik i jeszcze raz anglik. Tak ma być? Proszę o pomoc.

Vender

Member
Ściągnij innego patha polonizującego. Widocznie ten który posiadasz jest nie pełny.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
A co to ma do tego? Po po prostu razem z grą dali niepełną łatkę polonizującą :p

http://www.fazzy.pl/pelna-wersja/serial/spolszczenie/crack/pobierz/Oblivion-Spolszczenie-V.-1.2-Download - proszę, to jest spolszczenie w wersji 1.2

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Wielkie dzięki. Zaraz je sprawdze.

EDIT: Nie działa! Daje, żeby pobrać i cały czas jest tylko okienko z napisem "Pobierz plik".

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Bo musisz się tam zarejestrować by pobrać plik?

PS. Skoro "kupiłeś" Obliviona, to czemu w wersji innej niż polska?

Zresztą wpiszesz na googlach "Oblivion - spolszczenie" i masz tam tego pełno. A gdyby nie było to na głównej stronie Cenegi na 100% jest spolszczenie oraz patch.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
Mam nadzieję, że to nie spam, ale Ci odpowiem. No więc gra była po angolowemu, ale było w pudełku do niej to co oni nazwali spolszczeniem. ALe dzięki za tyle propozycji z tymi stronkami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom