Obcy Kontra Predator 2

Hetik

Member
Na ten film czekalem bardzo dlugo. Na ferie ( sa juz za tydzien ) pojade na to do Silesii City Center.

No coz krotka recenzja....

W pewnej miejscowości w stanie Kolorado rozbija się statek kosmiczny Predatorów przewożący hybrydę Obcych i Predatorów. Na miejsce katastrofy zostaje wysłany Predator, którego celem jest zlikwidowanie hybrydy zagrażającej obu gatunkom. Rząd amerykański chcąc unicestwić obce rasy rozważa czy sięgnąć po wszelkie dostępne środki, nie wyłączając zbombardowania miasteczka. Mieszkańcy miasteczka, armia jak i oba gatunki stoczą zaciętą walkę o przetrwanie.

Film mysle ze bedzie tak samo ciekawy jak poprzednia czesc. Co o tym myslicie ??? Wypowiadajcie sie.

Sarber

New Member
Obcy vs Predator 2 uważam że to bedzię dobry film. Bardzo lubie tego typu filmy. Pierwszą cześć obejżałem pare razy naprawdę mi się spodobała. Myślę żę 2 tak samo bedzie dobra, wiec muszę ją jak najszybciej wybrać się do kina:)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Też tak uważam część pierwsza była naprawdę dobra widziałem chyba ze trzy razy.Drugiej jeszcze nie widziałem ale przekonany jestem że dobra będzie a po krótkiej recenzji Senyana widać że tam niezła jadka jest...

Wysoki93

Active Member
CYTAT
a po krótkiej recenzji Senyana

Identyczną recenzję znajdziesz na innych stronach o tym filmie... (to nie jego recenzja)

Obcy vs Predator to było świetne połączenie dwóch ras stworzeń z różnych filmów.
Historia przedstawiona też była dobra, a w.g. mnie to najlepszy film tego gatunku jaki wyszedł w 2004roku.
Po obejrzeniu Obcego i Predatora myślałem nad zakończeniem i nie mogłem się doczekać dwójki.
Uważam, że druga część będzie równie dobra.
Efekty specjalne, bohaterowie, Obcy i oczywiście mój ulubiony Predator,
klimat i inne rzeczy sprawiają, że to jest hit.
Niestety nie udam się na niego do kin... obejrzę w zupełnie inny sposób xD

Polecam ten film,
W93

Hetik

Member
Tak to nie moja recenzja. Zwalilem ja ze strony www.filmweb.pl

Mniejsza z tym... A moze byl juz ktos na tym filmie i go widzial ???? To jest dla mnie naprawde wazne.

Lares_

Paladyn Wody
No a ja widziałem już film. :)
Nie widziałem pierwszej części więc, się nie wypowiem.
Dobra.
5/10 Film naprawde przeciętny. Były momenty, że chciało mi się na nim spać.
Na miasto zrzucają bombe atomową i ginie hybryda Obcego i Predatora. xD Wiem wiem, popułem radośc z filmu xDD

Więcej nie ma sensu pisac. No chyba, że bardzo chcesz to streszcze.

Wysoki93

Active Member
No Kretox jak masz czas to streść ;)
Dopóki nie obejrzę filmu same "srpawozdanie" może zaspokoić moje zaciekawienia :)
Prawdą jest to, że jest jakiś mutant pomiędzy Predatorem a Obcym?? :p

Lares_

Paladyn Wody
Taaa. Jest jakiś ultra obcy, który ginie z "królem" predatorów na końcu. Wogole, widac planete predatorow ;p
No tak tak:
Film zaczyna sie od katastrofy statku predatorow na ziemii. Katastrofa spowodowana jest smiercia zalogi i rozprzestrzenieniem sie na statku alienow.
Obcy zaczynaja sie rozprzetrzeniac po lesie. Zaczynaja ginac ludzie. Predator wkracza do akcji. Akcja przenosi sie na miasto. Wkracza armia, ktora szybko ginie. Amerykanie leca z atomowka. Grupka bohaterow ucieka helikopterem, a reszta sie rozpizdza. Nie bede dokladniej opisywal bo nie ma sensu ;p

Hetik

Member
Hmmm... Ale i tak pojade na ten film. Pamietam gdy mowili o jedynce ze to syf itd, ale jak to zobaczylem to mnie olsnilo.

Do góry Bottom