Obóz Dextera

Status
Zamknięty.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Postanowiłem odwiedzić starego kumpla z Gothicka 1 miankowicie Dextera który rozsyła za mną listy gończe. I co mnie spotkało spadaj z tąd albo cię posiatkuję (oczywiścię byli by bez sznas). Co sądzicie o zachowaniu Dextera wzglądem naszej postaaci

mihu

Member
.

Dexter to straszliwy frajer i zuchwalec , w g1 dałem mu recepture kaloma a ten tylko 2 wywary mi zaserwował :)

(i tak go zabiłem w 4 rozdziale :))

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Normalne skąpiradło! :) I do tego niewdzięcznik! :p Na "Czarną Listę" go! :D

PS. U mnie w G1 nic nie dał (bug) :(

RaVeN

Admin Site
Weteran
Dexter

Jeszcze groził, że mnie zabije ale i tak wytukłem jego cały obóz hahahaha

KaCzor!

Member
A sie przejmujecie jakimś wietosem Zabić dziada zrzucic go z tej góry jego i już a jego ludzmi nakarmić pełzacze w jaskini obok :D

Maximus

Member
ja też wytłukłem cały obóz, ale mnie wogóle nie chcieli wpuścić więc byłem do tego zmuszony :twisted: (przy pytaniu o imie wodza bantytów nie miałem do wyboru Dexter), za to Filu, normalnie podał imie Dexter i został wpuszczony (przynajmniej tak mi powiedział :p ale i tak Dexter zaatakował go po wejściu do chatki :D

RaVeN

Admin Site
Weteran
Początek

Na początku musisz zapłacić za informacje napotkanemu bandycie wtedy mówi ci że Dexter rozsyła za tobą listy gończe i już przy rozmowie ze strażnikiem pojawi się opcja Dexter

Maximus

Member
a gdzie ten bandyta ma stać? bo albo go nie znalazłem, albo biedaczysko nie było w stanie ze mną rozmawiać :twisted:

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Na samym początku gry pierwszy bandyta, którego spotykasz.

Maximus

Member
a widzisz... za pierwszym razem jak grałem to mnie zabijał i zawsze jak zaczynam od nowa to z nim nie gadam tylko jedną kulke ognia na to zużywam :twisted: :D

RaVeN

Admin Site
Weteran
Bandyta

Gadaj z nm do oporu i niezgadzaj się iść z nim aż dojdzie do tego że jest kumplem z koloni dasz mu 10monet i on ci powie wszystko

Baton

Weteran
Weteran
Ludzie gdzie ten obóz Dexter :? szukam i nic chce mu nakopać :twisted: :!:

Alandil

Weteran
Weteran
Ale przed rozmową z tym bandytą zostawcie całą kase w skrzyni obok ogniska (tam gdzie 2 gobliny), a potem z nim pogadajcie i dostaniecie informacje za darmo :D

RaVeN

Admin Site
Weteran
Serjo

To u mnie jest jakiś błąd bo bez kasy nie daje informacji !!!

Baton

Weteran
Weteran
Mam pytanie jak szybko rozwaliliście obóz Dextera :twisted: :twisted: :twisted: :!:To znaczy mam na myśli w którym momenicie gry :twisted: :twisted: :twisted: :!:

RaVeN

Admin Site
Weteran
Najemnik

Ja pokonałem ich po wstąpieniu do pocztu najemników, było trochę trudno ale po zaciętej walce ich rozbiłem w mak

tRUSt_zOnE

New Member
HU....... z niego i tyle

Nie no ja myślełem że coś sknociłem i dlatego mnie atakuje. Próbowałem 4 razy ale widać gość nie miał dobrych zamiarów. Moim zdaniem za to co dla niego zrobiłem w gothic 1 to gość powinnien co innego robić niż mnie natakować.

Niech sie w grobie przewraca :D

Baton

Weteran
Weteran
Ja go zabiłem przed wyjściem poraz pierwszy do górniczej doliny nieżle nie! A zabić nie sprawiło mi żadnego problemu a ni razu nie wczytywałem! A zrobiłem ich w jajo jak pogadałem z Dexterem pobiegłem po shodach tak żebym ich widział a oni prubowali się do mnie dostać nie po shodach :D byli po demnoną a jak jakiś wybiegał to z czara :D !

RaVeN

Admin Site
Weteran
Poszukiwacze

Stego co pamiętam Dexter musiał nas zabić na polecenie poszukiwaczy, którzy do uratowali od strażników, a ponieważ dał nam jeszcze szanse ucieczki nie można go winić że jest taki zły co nie ??

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom