Obóz Dextera

Status
Zamknięty.

KaCzor!

Member
zdrajca i tyle nie ma sie co czaic tylko mu nastukac i zebrac lupy wszystki w tym oboznie nie zostal anie jeden zywy :)

RaVeN

Admin Site
Weteran
Racja

Ja też zabawiłem się w kata i zrobiłem cmentarzysko, ale chwali się Dexterowi, że dae ci szanse ucieczki pomimo, że naraża właśną skórę. (ach ci poszukiwacze)

mihu

Member
.

Łee to u mni ostatnio było że Dexter mówił po Niemiecku (SIC!!!) wiecie jaki ma fajnie skrzekliwy głos , o mein gott das ist płot!

Kodziu

New Member
Dexter to kutas, jak on mógł się tak zachować w stosunku do starego kumpla z koloni ???? Zajebać go i tyle !!!!!

Wilk

Member
Dexter i tak daje nam szanse żabyśmy uciekli a pozatym chroni własnom skure bo jeżeli by nas nie chciał zebić to by go zabili poszukiwacze. Mówiom że stara przyjaźn nie rdzewieje ale widzocznie jest przekupna. :D :p

ozi

Athlete
Weteran
kiedys tez postanowilem go odwiedzic. nie byl on dla mnie jakims kumplem, tylko zwykly handlarz. kiedy powiedzial mi to samo co RaVeN'owi to sobie pomyslalem, zobaczymy czy sie nauczyl walczy przez ten czas jaki go nie widzialem. i po paru setnychsekundach doszedlem do wniosku, ze nie :twisted: hehehe...

Biały

Barotelli
Chyba wiemy dlaczego go wrzucono za bariere
smile.gif

jastrząb

Member
zgadam sie ja tam poszłem i jak tylko weszłem to odrazu małą burze ognistom we wszystkich pokoleji :twisted:

Lord Chudy

Member
ja tam mu pokazałem gdzie jego miejsce,oczywiście w grobie :twisted: :twisted: :twisted: .zebrałem łupy i poszłem na gorzałke 8) 8)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Ja jak gralem na początku to wlazlem do jego obozu dając hasło, ale wylazł pełzacz, to wyciagnolem broń. Oni go zabili apotem na mnie!! To ja zbiegam z górki i ledwo wyrabiam na zakręcie a oni wszyscy spadają na dół i wąchają kwiatki od spodu :twisted: :twisted: :twisted: Szkoda tylko ze expa za to nie bylo
sad.gif
sad.gif
sad.gif
sad.gif

Ja nigdy drania nie lubiłem. A załatwiłem jego i jego bandę w piątym rozdziale , magiem tuż przed wypłynięciem. Stworzyłem armię ok. tysiąca szkieletów i zmasakrowałem jego obóz, jaskinię pełzaczy i jaskinię ożywieńców.

A

Anonymous

Guest
A mnie to jest wszystko jedno
biggrin.gif
W końcu ktoś musiał zejść na złą droge no nie?? Przecież jakby wszyscy byli praworządni to byłoby do bani :roll:

Saturas

Member
ale ham z tego dextera ja mu w G1 przyniosłem recepture caloma a on się tak odwdzięcza
ohmy.gif
no no nie ładnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom