O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
ja też większość pod moim adresem olewałam, jak przeginali na sb to była kara - jak w przypadku innych hejterów
mnie najbardziej irytuje że wielu z nas podobnie się zachowywało a tylko oni ponieśli aż tak surową karę, inni dostawali bany na sb na krótko ew warna a tu miesięczna banicja. kolorowego nie dało się tknąć ;)
post biafry też mnie irytuje a czemu? bo nie raz rozrabiał aż zaliczył bana na sb, to było dopiero dramatyzowanie :D

Cedric

GołoWąs
Ja kiedyś za określanie administracji niepochlebnymi słowami dostałem ledwie tydzień bana xd

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Różnie to bywa Cedric. ; P Jednak jak ktoś od długiego czasu przesadza - dostaję większą karę. ;)

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
A mnie irytują postY Biafry i to nie rzadko. Nie wiem dlaczego. :D

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
A mnie irytują postY Biafry i to nie rzadko. Nie wiem dlaczego. :D

To nawet logiczne, bo mnie irytują Twoje :D A więc się odpychamy... hehe

A już myślałem, że jestem sam ;]

Co do Ciebie zaś, też mnie odpychasz, choć w sumie nie wiem dlaczego, gdyż tak niewiele piszesz, że aż jesteś taki nijaki, bez wyrazu...
Takie mam odczucie ;) Mogę się mylić...

A tak podsumowując: nigdzie nie jest napisane, że każdemu się muszą podobać moje wypowiedzi i vice versa. Szczęście, że mamy różnorodność.

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Eee, tam narzekacie. Da się wytrzymać przy postach Biafry.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Tylko mnie irytuje post Biafry, nie wiem dlaczego :D

Bo BIaf ich nie zna tak długo, nie widział ich w reali i nie chlał z nimi w parku. Ma stosunek ambiwalentny.
Rozumiem jego podejście, choć mnie też nie jest fajnie, że tak się to skończyło. Mimo to, jedno jest pewne dalej tak sprawa nie mogła wyglądać.

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Może inaczej, nie zgadzam się praktycznie ze wszystkim o czym piszesz i z twoimi twierdzeniami na różne tematy. ; P I wedle twoich postów - jestem typem osoby, których nie lubisz. ; P Jak zaczniemy dyskutować na poważniejsze tematy kiedyś, to będzie ostro.

Dlatego zresztą tego unikam, nie chcę mieć bana. xDD

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Może inaczej, nie zgadzam się praktycznie ze wszystkim o czym piszesz i z twoimi twierdzeniami na różne tematy. ;

Jestem tego świadom, czytając twoje posty mam te same odczucia w stosunku do tego co ty piszesz.

I wedle twoich postów - jestem typem osoby, których nie lubisz. ; P

Pewnie tak, choć to twoje słowa... Póki co nie tyle ciebie nie lubię (bo przecież cię nie znam), co twoje niektóre poglądy.

Jak zaczniemy dyskutować na poważniejsze tematy kiedyś, to będzie ostro.

No i cool, niech będzie ostro. Kto powiedział, że ma nie być. Czy wszyscy muszą sobie tylko słodzić i jeść nawzajem z dziobków? Ja uważam, że nie. Zawsze byłem przeciwny wszelkim towarzystwom wzajemnej adoracji, ale to pewnie też zdanie, na które masz całkowicie odmienną opinię :).

Dlatego zresztą tego unikam, nie chcę mieć bana. xDD

Chyba sobie kpisz. Twierdzenie (nawet zawoalowane), że banuję, czy waruję, bo ktoś się ze mną nie zgadza jest dla mnie obraźliwe.

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Oglądać, fajny filmik. ;)

Yee, zajebisty film, heh. I co ma niby udowadniać? Jaka Ameryka jest zła, głupi i pazerna? Czy też, że środki masowego przekazu (wtedy głównie prasa) to tuba propagandowa. Oczywiście, że tuba propagandowa. Zawsze tak było. Już naziści na czele z Geobbelsem, odkryli moc propagandy wykorzystując do tego środki masowego przekazu: radio, prasę, kino.

Świetnym tego przykładem jest ten film, który też jest totalną propagandą mającą na celu, ugruntować w odbiorcy taki, a nie inny pogląd na kwestie w nim przedstawiane. Bo być może do tej pory miał inne zdanie. Jasnym jest także jakie środowiska sprokurowały ten film. I tak się właśnie robi wodę z mózgu.

Gratz

Crisis

Strażnik Magów Wody
VIP
Redakcja
Ty też nie jesteś od nich wolny, każdy jest pod wpływem jakiś mediów. Możesz ich unikać, starać się od nich odciąć, ale nie będziesz od nich wolny, w związku z tym już sieją już we łbie coś, co później kiełkuje.

Poza tym każdy z nas już gra pod czyjś rytm, każdy został przez coś/kogoś zindoktrynowany. Taki już ten nowoczesny świat. ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Ryś jest w te stronę
39624529336451404597229.jpg

Żeby nie było. Mi to nie przeszkadza. Kwestia priorytetów :)

Zaznaczam jednak, że jak będziecie rzucać mięsem to ja rzucę wami. Jednym i drugim.
Nie może być chociaż chwili spokoju?

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Spoko yeed ;)

Ty też nie jesteś od nich wolny, każdy jest pod wpływem jakiś mediów. Możesz ich unikać, starać się od nich odciąć, ale nie będziesz od nich wolny, w związku z tym już sieją już we łbie coś, co później kiełkuje.

Ale moje kiełki, to nie twoje kiełki. Moje kiełki są słuszniejsze od Twoich kiełek :D

Do góry Bottom