O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Łelkom in maj world. :lolface:

Randal

Banned
Czyli jesteś w odwrotnym świecie ode mnie. U mnie jest fajnie no i nie za ciepło, jakieś 20 stopni.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Epickie. Mam dziś mega polewkowy klimat :trollface:

[yt]yrBwafW7mxU[/yt]

Biafra

Balotelli
Weteran
Redakcja
Dobre. Miny kolesi, gdy blondyna odchodzi, bezcenne :D

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Nie zrozum mnie źle ale cały ten filmik skojarzył się z tobą, naprawdę nie wiem czemu :trollface: ^^

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
U mnie w cieniu 31 stopni, panowie, zaraz idę grać w piłkę,tak jak codziennie :trollface: I jakoś nie narzekam na to że temperatura za wysoka;]

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
U mnie ze 150 w cieniu. Pocę się od samego patrzenia w monitor, a jeszcze a6w trzeba zrobić : P

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Ja się pocę od samego siedzenia dzisiaj. Nie musiałem nic piec bo od razu miałem wszystko gorące.

tomisakis

Whiskas
VIP
Trasa

Przejechał dzisiaj. Wrócilem strasznie zmęczony i spocony, a ludzie dziwnie się na mnie patrzyli...jak na pedofila jakiegoś. A może po prostu myśleli, ze ja samobójca, że rower w takiej temperaturze?

Randal

Banned
Chyba też "przeproszę" mój rower, dawno na nim nie jeździłem. A wyjdzie mi to na dobre bo jeszcze okolice zwiedzę. Będziecie mieli spokój ale i tak wieczorem wrócę.

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Ja w ten tydzień zrobiłem jakieś 50km. Tylko że na piechotę i po górach :p Wrażenia z Tatr mam fajne, jak właziłem na Czerwone Wierchy wiał taki wiatr, że na czworaka zapirzałem a na łańcuchach musiałem się trzymać, chylić głowę do dołu i przeczekać mocniejsze podmuchy bo nie było na to siły. Na samych szczytach też wiało tak, że ja dziękuję :D Ale ogólnie jestem zadowolony z wakacji. Trzeba zobaczyć Giewont, a raczej ludzi którzy tam wchodzą. Wrażenia niespotykane :D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Jakbyś ściął włosy to nie musiałbyś iść na czworaka!

Karpielek

VIP
VIP
Byłeś w Tatrach wersus? Czemu nic nie gadałeś, byśmy się na jakieś piwo zgadali :p

wersus

Esteta ekstraordynaryjny
Karpiu, tak o tobie pomyślałem, że ty też z Zakopca :D Miałem się spotkać z dwoma znajomymi z innych for, wyszło tylko z jednym. Ale dostęp miałem tylko do mobilnego gg i brałem pod uwagę jeszcze te dwa spotkania... a uj, w przyszłym roku też pewnie w Tatrach będę :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Hahaha dzisiaj dostałem sms'a wysłanego w ubiegła niedziele - 8 dni szedł xD

Pozdrowienia Orange.

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Też miewałem takie akcje, tylko że w drugą stronę, to smsy wysłane przeze mnie szły kilka dni. Najlepiej jak w wakacje doszedł do koleżanki "Na którą jutro do szkoły?" : D.

Ave

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ta cyfra+ to jest do d*py. 500 kanałów podobno mam i przez godzinę zmieniałem kanał za kanałem i nie ma co obejrzeć xD CN jedynie mnie przyciągnęło na dłużej :trollface:

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Bo nie masz wykupionego pakietu +18

Prawda jest taka, że jak masz kilkanaście kanałów, to szybciej ogarniesz coś na nich fajnego niż masz te szeset.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Czym mniejszy wybór tym mniejsze wymagania; d Al-jazeera czasem coś fajnego puści...przynajmniej tak mi się wydaje.

Do góry Bottom