O Wszystkim I O Niczym - Pogaduchy

Cedric

GołoWąs
Ja działam 24 na dobe ,na mnie możecie liczyć :trollface:
Abi ,av i sygna dopiero jutro , dzisiaj robie prezentacje w PP na geo

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
A to ja idę coś zjeść, napisałem to abyście się nie martwili że mnie nie ma.

Randal

Banned
A ja teraz postanowiłem szkołę całkiem olać. Egzaminy były, oceny proponowane wystawiają do szesnastego więc już sie rok szkolny powoli kończy....
I dobrze chociaż będzie można cały dzień na kompie siedzieć !

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
A ja teraz postanowiłem szkołę całkiem olać. Egzaminy były, oceny proponowane wystawiają do szesnastego więc już sie rok szkolny powoli kończy....
I dobrze chociaż będzie można cały dzień na kompie siedzieć !

Fajne masz podejście do nauki. A siedzenie na kompie może ci się kiedyś znudzić.

Który mądry zmienił ustawienia w opcjach sygny?

Randal

Banned
W nocy się śpi, nie siedzi przed kompem.

U mnie w domu ta zasada obowiązuje podczas roku szkolnego. Mama argumentuje to tak że na lekcjach muszę być wyspany bo wtedy mózg lepiej pracuje.

Fajne masz podejście do nauki.

Koniec roku szkolnego już za miesiąc z haczykiem to można dać sobie luzy, ale cały rok solidnie pracowałem...

A siedzenie na kompie może ci się kiedyś znudzić.

No właśnie, kiedyś, tylko kiedy ...

Cedric

GołoWąs
A co sie zmieniło Szkelo ?
Nawet ja nie siedze cały czas przed kompem Szczur.
Koledzy ,dziewczyny (w twoim wieku trochę za wcześnie ,ale później tak :trollface: ) zakupy
Czasami trzeba odpocząć od innnych porąbańców z forum :trollface:

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
o kurde ale się rozgadaliście na temat zlotów które i tak nie wypalą :p
jedno jest pewne to mogę sobie zrobić zlot ze szczurkiem i jego bratem kaczką, bo mamy do siebie bardzo blisko i mijamy się w autobusach ;), o własnie kaczkę uduszę jak nawali z modzikiem.

hehe tak wiedźma abi mieszka nad morzem (dosłownie zawsze 200-400m do wody) oraz blisko lotniska więc w razie czego mogę was utopić lub wysłać w kosmos :trollface:

gdynia miasto z marzeń i morza czy jakoś tak ;), kurka nie pamiętam jak to reklamują bo tych haseł jest od groma i zaczynam się gubić.
tak i tutaj rządzi areczka więc radzę nie manifestować swoich upodobań bo można zarobić, co prawda ja się sportem nie interesuję ale stadion mijam często bo obok jest centrum handlowe więc nie trudno zauważyć biegajacych za piłeczką ;)

miasto jak każde, może bardziej nastawione na rozwój przedsiębiorczości niż inne (ma specjlane strefy i programy wspomagające rozwój firmy) dlatego jest jednym z najbogatszych w polsce ale biedoty też nie brakuje, ładne ale też ma zaniedbane dzielnice typu slumsy, duże zadbane/nie zadbane dzielnice, i małe 'wioski' plus osady rybackie, każdy znajdzie coś dla siebie, dookoła wszędzie dużo zieleni i wody (poza głównymi ulicami).
każde miasto, masteczko czy też wieś ma swoje plusy i minusy. kwestia jak kto się tam czuje. np.warszawa (centrum) jest dla mnie zbyt duża hałaśliwa ale nie znam innych dzielnic. karków, wrocław np ma piekny ryneczek i okilice. cieszyn malutki ale piekny i ludzie super zżyci ze sobą.
w sumie wszędzie może być fajnie i pieknie, zależy tylko jak działa lokalna społeczność (duża czy mała) i czy chce coś zrobić dla siebie i innych czy tylko czeka na to co da 'władza'. zazwyczaj w małych miejscowościach ludzie są bardziej zżyci i chętnie robią coś razem dla wszystkich mieszkańców.

dla ciekawskich czegoś o gdyni to łapać:
http://www.giga.miasto.gdynia.pl/index.html
http://www.gdynia.pl/wszystko/o/gdyni/symbole/100_.html

Randal

Banned
Czasami trzeba odpocząć od innnych porąbańców z forum :trollface:

A ja takich ludzi nie mam, był ale bana dostał.

No właśnie, co się zmieniło ??

Dobra ide pobiegać, jak jutro wcześnie wstane to wpadne na forum po szóstej.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
wow, czytac nagle dluzszego posta po tym maratonie spamu parzy w oczy
nie idzie tego strescic, wiedzmo?

Cedric

GołoWąs
Żeś sie rozpisała Abi :D
Nie wiem czy przeczytałaś ,ale dzisiaj nie mogę poprawić sygienki ,muszę robić prezentacje PP o jakiejś nizinie podlaskiej :trollface:

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Abi nie wiem jak ty....ale chyba nikt tego nie przeczytał do końca ;)

Cedric

GołoWąs
Ja przeczytałem :lolface:
I była to jedna z ciekawszych lektur w moim życiu :trollface:

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
ja ci streszcze nau, bla bla gdynia bla bla arka bla bla bla morze... nic ciekawego

Cedric

GołoWąs
Romek ,nie jesteśmy statystycznym Polakami ,umiemy czytać do końca :trollface:

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Abi napisz w trzech słowach co tam napisałaś, bo mi się czytać nie chciało :D

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Cedric, zauważyłem, że jesteś hipokrytą. Wytykasz Szczurowi spam, choć moim zdaniem w tym temacie spamujesz bardziej niż on. Ale to tylko taka dygresja : )

Do góry Bottom