W drugiej turze zastanawiałem się na kogo chciałbym głosować. Postanowiłem, że nie będę zwracał uwagi na programy gospodarcze, ale na poglądy społeczne, w tych Kaczyński uważam, że jest lepszy. Nie chce żeby krajem rządził człowiek, który nie umie się przeciwstawić homoseksualizmowi (należy do grona osób, które tego nie tolerują). Wiele osób było wzburzonych tym, że Kaczyński nie zgodził się na parade równości, ale według mnie to była dobra decyzja. Ogólnie nie mogłem być stanowczo za którymś kandydatem, bo mój pierwszy kandydat nie przeszedł do 2-giej tury. Mam nadzieję, że Kaczyński sprawdzi się na tym stanowisku, bo sprawia on wrażenie człowieka stanowczego i mam nadzieję, że będzie godnie reprezentował naszą Ojczyznę. Jeśli chodzi o program gospodarczy to muszę przyznać wielu z was rację, Kaczyński jest swolennikiem socjalizmu, który niszczy nasz kraj. Według mnie PiS powinien ustąpić PO w sprawach gospodarzych, bo program gospodarczy Platformy uwarzam za nie najgorszy (napewno wiele możnaby tam zmienić, ale jest też wiele rzeczy, który mi pasują), a sam powinien się zająć resztą (sprawy zagraniczne, prawo itp.).
Pozdrawiam
EDIT: Właśnie zobaczyłem post Nekromanty Boom. Co do parady to rozumiem, że niektórych denerwuje, że Kaczor nie zgodził się na tą paradę, ale cóż, takie miał prawo i tak z niego skorzystał, co nie zmienia faktu, że skoro prezydent Warszawy nie zgodził się na tą paradę homoseksualiści nie mieli prawa wyjść na ulicę, ale to inna historia...