QUOTE (Kacperex @ 23-10-2005, 21:46) Ja powiem tylko tyle, że Nasz Naród jest głupi!
Jako moderator nie powinieneś obrażać ludzi na tym forum, zauważ, że niektórzy są za Lechem wlewanym do PiSuaru, bo lepszej metafory na to nie znalazłem ;p
Co do sławy pana Kaczyńskiego, oczywiście słyszałem o nim przed wyborami, tylko słyszałem same złe rzeczy, więc doprawdy zajebisty musi być ten Kaczyński.
Nie lubię tego bydlaka(Kaczyńskiego). On Mi bardzo przypomina kogoś nadającego się na dyktatora, sprawia u Mnie wrażenie, że ma kompleksy co do swojego wzrostu. Teraz zacząłem się zastanawiać, czy w reklamach przypadkiem nie mówili "Prezydent IV Rzeszy(...)", na jednym z for znalzłem porówanie aktualnej Polski do Niemiec z 1939 r., My się jako tako rozwijamy, a wschód uważamy za barbarzyńców, czyżby to jakoś idzie?
Co do głosowania przeciw Tuskowi-brawo, wy to naprawdę jesteście mądrzy! Wam się by rzeczywiście przydało te dodatkowe 15min. lekcji. Przecież Donald chce, aby Polskę zamieszkiwał wykształcony naród. Pewnie dlatego Kaczyński dostał takie poparcie, jak Tusk znalazł prace tamtemu bezrobotnemu, wyszło na jaw to, że w Polsce nie ma bezrobocia, tylko jest nierobocie, czyli co Ja będę się męczył w pracy za 600zł? Doprawdy brawo, na waszej decyzji jaki ma być nasz kraj zadecydowało wasze lenistwo? No chyba faktycznie, bo byliście za leniwi, żeby pomyśleć.
Tusk Mi się wydawał dobrą osobą na prezydenta, dobry wizerunek, bo co taki prezydent w Polsce ma do rządzenia? Od rządzenia jest SS(Sejm, Senat). Zaś Kaczyńskiego pod względem jego wiedzy i doświadczenia w polityce bym posadził tam, gdzie taka wiedza była by przydatna, ale jego poglądy nie miały wpływu na państwo.
Tak swoją drogą to ciekawi Mnie posada marszałka sejmu, skoro Tusk nie jest nią zainteresowany.