Moj glos stawiam na
yeed'a i na
xenex'a!!
Yeed: Uwazam, ze zasluguje na to sanowisko.W kazdym temacie jest jego post...I to nie jest nigdy byle jaki, spamerski post. Jeszcze nie widzialam posta yeed'a krotszego niz 5 zdan, oczywiscie oprocz niektorych konkursow. Pisze bardzo madrze i na temat..Nie zaklada durnych tematow i pomaga userom, jak tylko moze...Uwazam go na godnego tego stanowiska.
Widze, ze jednak wiekszosc glosow idzie na Dadex'a, tez bym na niego dala glos, ale wiem, ze ma duzo pracy w Lesnikach, a podobno nie ma za duzo czasu, wiec...ale napewno bylby dobrym modem, lecz mojego glosu na niego nie oddaje(przyczyna wyzej).
xenex Gdy bylam dopiero kilka dni na tym forum, nie orientowalam sie zabradzo co i jak...Powiem Wam, ze myslalam, ze xenex jest modem lub adminem.... :/ Poprostu nie spostrzeglam kolorow i....uwazalam go za moda, bo tak zaprezentowal sie!!
Widzialam, ze pisze madrze, poprawia userow(jezeli cos zle napisza, nie chodzi mi tu o ort.)...Bardzo duzo pomaga i pisze madre poty, choc nie zawsze dlugie, ale liczy sie wartosc, a nie dlugosc posta...Pozniej sie zorientowalam, ze nie jest modem, choc nie tak szybko...No i pozniej myslalam, ze jest bardzo dlugo na forum, az tu patrze w tym roku przyszedl....Normalnie zadziwil mnie ten user, podziwiam go i zawsze bede miec do niego szacun...
Mam takze innych kandydatow, ale juz mi sie nie chce pisac opisow, wiec tylko wymienie. Wymieniam ich tylko po to, jesli yeed i xenex beda mieli znacznie mniej glosow od innych i nie beda mieli szansy na wygrana, wtedy Ci, c teraz wymienie beda brani pod uwage i wzmocni to troche ich kandytature...
Aniol Stroz, grafik, pomocnik i bardzo aktywny
Dadex - wspomniany wczesniej, ale jesli bedzie chcial, to dlaczego nie mam go umocnic w kandytaturze..
Sever Shaivar - bardzo uprzejma i mila...
Jodelko - Aktywny, i bardzo duzo pomaga...Prawda, czasem stawia byki, ale naszczescie coraz mniej.