Nowy DziaŁ

Status
Zamknięty.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Jestem na nie.
Już widziałem jak wychodziły pomysły z nowymi działami na forach Kac'a. Dokładniej to nie wychodziły. Pisała w nich jedna osoba, lub były całkowicie puste.

Przewiduję, że z takim czymś będzie podobnie.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
ja od zawszę uważałem że spróbować można... zawsze można skasować subforum. Ale widzę że większość jest na nie... to się upierał nie będę :) Wiadomo, większości trzeba ustąpić... Może zamiast tego działu zrobić subforum "humor". I wrzucać tam śmieszne zdjecia, opisy, dowcipy... W S Z Y S T K O C O Ś M I E S Z N E. Raczej większosć chętnie by zajrzała obejrzeć coś kozackiego. Ja osobiście jestem bardzo chętny do nakręcania działu. Co wy na to??

pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Blade xdariax chciała stworzyć taki dział
no i ekhm..delikatnie mówiąc nie udało się :)

co do subforum to sprawa KAc'a
są chętni do prowadzenia, można spróbować
jeśli będzie chciał to stworzy jeśli nie to świat się nie zawali
bo to tylko propozycja dla urozmajcenia

EDIT: Nie spodziewałem się takiej reakcji....myślałem, że dobrze chce zrobić...ale najwyraźniej mam pomysły ale nie na to forum....więc proszę o zakończenie dyskusji i zamknięcie tego działu....za dużo akcji to wzburzyło..a nie chciałem tego....
niech ktoś go usunie najlepiej

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Nie będe się tu rozpisywał bo nie mam czasu. Powiem krótko i na temat.
Pomysł jak dla mnie , nie powiem głupi, ale niepotrzebny jest taki dział. Jak dla mnie nie ma to najmniejszego sensu. Będzie to typowy dział do nabicia postów, (oj Yeed to by nabił, dżołk ;p). Jeśli chcemy dowiedzieć się o nowościach, wystarczy wejść na jakąś strone poświęconą owej grze, czy czym tam chcemy...

szczurek

Menda serowa
Weteran
Popatrzcie na dział Targowisko. Nie powiem zeby cieszyl sie duzm zainteresowaniem. A wystarczylo zrobic subforum właśnie we wspomnianym dziale Hobby, do ktorego szczerze mowiąc mozna wcisnac wszystko.
Obawiam sie ze z tym dzialem moze byc tak samo ;]

mogget

forumowy obibok
VIP
Nie wiem czy dział do dobry pomysł. Tak jak mówią inni wystarczy subforum. Kłótnie tutaj nie sensu(czy jak to sie tam pisze nie wiem). Chyba, że chcecie dział KŁÓTNIE przydałby się niektórym -.-' .Tak więc chyba tyle na ten temat. Można go już chyba zamknąć prawda? :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom