Nowe Screeny

Status
Zamknięty.

s_e.b_a

Active Member
Te screeny są super... Wszystko jest tak cudownie realistyczne... Poprostu nie mogę się doczekać aż wyjdzie Gothic 3 to będzie najwspanialsz i najlepsza gra w historii...

Robinhood

Member
Przyznam sie Piotrze ze gdyby nie ty narazie bym o nich nie wiedzial. no ale teraz do screnow . Screnny te sa swietne i mojim zdaniem w stu procentach udowadniaja wysoka jakosc gothica 3 jednak wielu graczy gothica martwi ta wysoka jakosc poniewaz obawiaja sie czy ich sprezt to wytrzyma
Jednak prawdziwa szutka jest zrobic super gre o niskich wymaganiach by przecietny gracz mogl w to zagrac .

Jesli ktos mial cos jeszce do Gothica III to te screnny rozwiewaja wszelkie watpliwosci

Jeszce raz ci Piotrze dziekuje bardzo mi sie te screnny podobaja

Lord Bezimienny

Weteran
Weteran
Screeny są genialne, ale tutaj ważne jest to, że nareszcie widać prawdziwą grafikę G3. Wiele osób zarzuało mi, że te poprzednie są robione w filmikach i wcale nie pokazują prawdziwej grafiki, a tutaj widać, że to jest prawdziwa i wiadomo iż będzie to gra roku
biggrin.gif
.

Pozdrawiam

Z@dzior

Member
Przyznam ze niektóre screeny widzialem, ale nie wszystkie. Ta gra bedzie boska co do tego chyba nikt nie ma watpliwoasci. Myslamem ze klimat nie bedzie juz ten sam po zastosowaniu nowego engina ale mylilem sie. Przeciez to jest piekne. Ja chce G3 juz teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lord Vader

Member
Świetne screeny. Jeszcze bardziej zastrzają apetyt. Nie można się już doczekać.
Niech przybędzie król!

Sorry za krótkiego posta. Temat niezbyt wyczerpujący.

GoKU gm

Member
Ja musze powiedziec ze jestem zadowolyny bo wreszcie nz screenach pokazali
cos konkretnego czyli jakies miasto, jakis ludzi itp. nie moge sie odczekac wyjscia
tej gry gdy tylko zmodernizuje kompai dostane te gre w swoje rece to przez tydzien niewychodze z domu tylko maniacze
biggrin.gif
a tak na serio to bede w to cudo
poprostu gral i gral...
smile.gif
.

Przyznaję, screeny są doskonałe. Większość widziałem, ale niektórych, tych nowszych nie. Wszystkie są niezwykle realistyczne. Grafika jest doskonała. Nie mogę się już doczekać Gothica 3, a do premiery po angielsku lub niemiecku prawie rok. A do wersji PL... Ponoć 2-3 miesiące po premierze, ale pewnie będą znaczne opóźnienia, jak np. w wypadku NK. Mam nadzieję, że grywalność Gothic 3 będzie tak dobra jak grafika.

Kacperex

KacŚpioszek
Screeny są dobrze wykonane i pięknie wyglądaja
smile.gif
Ale ja się nie będę podniecał jak wy, gdyż w każdej grze screeny są fantastyczne ale w grze tak to już nie wygląda
smile.gif
W Gothic 3 napewno będzie dobra grafika ale napewno nie bedzię to tak cudowne jak na screenach
smile.gif
Ja jestem realista a nie marzycielem
biggrin.gif

Khalid

Member
Nooooooo... takie coś to ja lubie
biggrin.gif

Grafa zajefajna (szkoda tylko że wymagania też
tongue.gif
)
Screeny są super. Ta gra to będzie hit roku.
Uważam że pobije Obvilona jak nic
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

POZDRO "Khalid"

Yezo

Active Member
O maj gat osama. Toż to cudo.
Ehh jakze zaluje ze moj komp jest dosyc slaby i moge miec problemy z G3. Screeny sa genialne, jesli taka będzie grafa to ja wymiekam.
Thx za info

Grour

Member
Super screeny!!! Lecz niestety przy takiej grafie to moj komp nie wytrzyma (watpie zeby mi poszedł G3
sad.gif
), ale trzeba mieć nadzieje
tongue.gif
. Może panowie z PB jeszcze zoptymalizuja G3 i będzie miał mniejsze wymagania niż się podaje
biggrin.gif
(mam takie ciche marzenie
wink.gif
)

Pozdro Wszystkim...

Harves

Debile
Screeny ... hmm ... w sumie fajne ale właśnie to jest to : Jurasic Parc
tongue.gif
Mysle ze G3 Bedzie rewelacją ale za duzo dinozaurów !
wink.gif

Potak

Member
Powiem tak. Te Screeny mnie poskładały
cool.gif
Jestem tylko ciekaw jak GIII poskłada mojego kompa
laugh.gif
Szykuje się masakra
smile.gif
Grafika cudo. Dopracowana na maksa (sądząc po screenach) Pozdro Allllll

No faktycznie spoko screeny , zaczynam się coraz bardziej przekonywać do G3 , bo taka jest prawda , że na początku te screeny z orkiem troche mnie podłamały , ale widząc te nastepne obrazki , to juz jakoś przeboleje ten wyglad orka , bo ta gra i tak bedzie super.
smile.gif

EdGaR

Member
Nom, zgazam się Gothic 3 to będzie CUDO, napewno pobije Obviliona (Obviesia
tongue.gif
), wystarczy teraz czekać, i podrasowywać kompa, a zresztą przydałby się taki program PImp my comp
smile.gif
biggrin.gif
.

Pozdro all

GoKU gm

Member
WitaM, te nowe screeny bardzo sie podobaja a najbardziej fakt ze wreszcie widze
na screenach z g3 jakies postacie ludzkie a nietylko orkowie i Bóg wie co jeszcze
biggrin.gif
a tu -http://www.worldofgothic.de/gothic3/index.php?go=gc05
jest stronka na ktorej sa jeszcze inne screeny niewiem chyba starsze od tych ktore pokazal nam zalozyciel tego tematu ale zawsze cos.

Yezo

Active Member
To nie są starsze screeny tylko z targów GC. Screeny z pree alpha version. Wreszcie widać jak będzie wyglądac rozgrywka. Hmmm a co do scrennów to w porównaniu z poprzednimi sa takie sobie. Nie żeby mi się nie podobały, ale jakoś tak nie mają tego czegoś. Fakt, faktem że to są zdjęcia z monitora, więc grafika może się wydawać gorsza. ALe i tak są dobre. Niech ktoś jeszcze ten tekst przetłumaczy i będe bardzo wdzięczny. Mysle że tam duzo o G3 pisze

Darkness Xardas

New Member
Wymagania,wymagania i jeszcze raz wymagania!!!
Nie powiem że skreeny mi sie nie podobają, ale sa za dobre...
Przez te skreeny gra Gothic III będzie miała wielkie wymagania...
sad.gif

Ale jesli pójdzie na moim kompie to będzie cud.
biggrin.gif

Darkness Xardas

New Member
Wymagania,wymagania i jeszcze raz wymagania!!!
Nie powiem że skreeny mi sie nie podobają, ale sa za dobre...
Przez te skreeny gra Gothic III będzie miała wielkie wymagania...
sad.gif

Ale jesli pójdzie na moim kompie to będzie cud.
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom