Nowe Screeny

Status
Zamknięty.
R

ReZiWiz

Guest
http://rapidshare.de/files/4120789/33460020.AVI.html

Filmik in-game predstsawiający zamek i jakąmś miescine w g3, a przy tym bezieminnego i jego "machanie" rękoma jak był by szympansem :] Widać ze gothic 3, bedzie jednym, wielkim gniotem. Panowie z PBN przesadzili. Jednak w rywalizacji wygra Oblivion

QUOTE Mysle ze G3 Bedzie rewelacją ale za duzo dinozaurów !

LOL, jakie dinozaury? Człowieku, opamiętaj się. To są zębacze, ale ujete z kamerki od dołu! I wygladają jak dinozaury, ale pozory myla

Yezo

Active Member
Hmm nie wiem czy to to samo co ściagam dzisiaj już od jakiegoś czasu. To co ja ściągam ma 120 MB i to najprwdopodobniej jest filmik wiec może to byc to samo. Ehhh skoro piszesz że Gothic 3 będzie taki kiepski no to troche głupio. Wszyscy oczekiwalismy na cos extra, a tu się może okazaćże nasze marzenia, domysły prysna jak bańka mydlana. Wkrótce będe miał ten filmik, to napsize co o nim sądze. Moze nie ejst tak źle
wink.gif

cichy

Member
Screeny EXtRAA !! Obawiam sie tylko wymagań ale nie o tym mowa, świat jest bardzo szcegółowo pokazany i zahował swój stary dobry klimat i cieszy mnie też to że miecze nie będą przylepione do pleców tylko będą wisiały na pasie a można zobaczyć to bliżej pod tym galerie.jowood-news.de

Pozdro

Yezo

Active Member
Hmm no dla mnie to żadna nowość. Widziałem większośc z tych screen'ów i musze powiedzieć (jak jush wspominałem) że są bardzo dobre.
Aa jesli chodzi o wymaganai to ja jestem dobrej myśli tylko msuze dokupic troszke ramu,a le będzie dobrze. Tylko zeby dopracowali poruszanie się psotaci i jest miód.

Kacperex

KacŚpioszek
Zamykam ten temat
smile.gif

Dalsze powtarzanie słów podniecenia nic nie wnosi
smile.gif

Screeny, każdy może sobie oglądać a opinie zachowac dla siebie
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom