Nowe Rangi Prosto Od Wujka As'a

Status
Zamknięty.

Fahrenheit

Pimpu?
Taa, ale jaki jest limit ilości postów? Bo to dziwne, że od czasu gdy miałem 100 postów, mam ten sam tytuł.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Zig już chyba wspominał kiedyś że to jakiś błąd jest...albo o czymś innym mówił;p

Kacperex

KacŚpioszek
http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/12385-a-co-z-rangami/

Dzyl

El Principe
Fah, mam to samo. Dawno powinienem mieć inną rangę, chyba gdzieś od 1200 postów już nie powinienem być wojownikiem adanosa. A co rang, to te Arminasa są niezłe tylko napis gdyby wyśrodkować to by było zaje*****e.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Fah, po prostu nie jest Ci dane być kimś więcej niż... tragarzem ;P Predestynacja.

Co do rang, to obecne są bardzo ładne, ja bym ich nie ruszał.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Właśnie, nie kombinujcie, te co są teraz są mega uber i w ogóle i je zostawcie, chyba ze będziecie mieli coś co naprawdę wgniata w podłogę.

popieram

Electric Dragon

Majster
Weteran
Popieram wyżej dwóch zdanie i opinie tym samym kreując ten post na spam. Nie znudziły się ikony obecnych rang. Są świeże, ładne i niech takie pozostaną przez jakiś czas. Oczywiście podziękować za pracę, ale dla mnie ona jest wymuszona chęcią zaistnienia na forum albo po prostu z nudów zrobionych.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Na uj nam to ? Mamy świetne obecnie i nie widzę potrzeby by to zmieniać. Aczkolwiek pochwała za chęci.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom