Król - Pierwszy Sekretarz
Junior Admin - Minister
Mod Globalny - no idea
Moderator - Milicja
Redaktor - Dział Propagandy
VIP - Burżuj
Weteran - Kombatant
Zarejestrowani- Towarzysz Debile - Kapitalista
;p
Junior Admin- Sędzia
Mod Globalny- Generał
Tu bym zamienił, JA jako sędzia.
Jak wytrzeźwieje, to pomyśle. Natomiast co kac uważa to nie wiem... teraz pewnie nawet nie jest w stanie myśleć ^^
Na co to komu ja się pytam?
Róbta co chceta i tak większości to lata koło...
Pełen zwis.
Ven jak chcesz starać się o moda to poszukaj pola na którym można rozruszać forum, a nie to co od dawien dawna funkcjonuje i jakoś nikt nie chciał tego wielce zmieniać.
Pomysł Ziga jest najlepszy. To powinniśmy wprowadzić w życie a nie jakieś "klimatyczne" badziewia. Wprowadzając takie rango żeby było klimatycznie trzeba by było zmienić masę innych rzeczy.
No tak tylko te rangi w takiej postaci tworzymy dla siebie i dla jaj. To nie jakieś małe forum, gdzie można się bawić w wymyślanie nazw rang. Też przychodzą goście z innych portali. A takie rangi z komunistycznego PRLu wskazują, jakbyśmy byli kołem miłośników tegoż systemu.
Poza tym, nic nie da zmiana nazw, jeśli nie będzie gdzieś jasno wypisane co się pod określoną nazwą kryje. Wiem po sobie, że jako nowy user na jakimś forum z wymyślnymi/klimatycznymi rangami, gdzie nie ma widocznego ich opisu ciężko jest się połapać kto czym się zajmuje. Tylko po kolorkach się orientować...a to i tak nie zawsze, jak ktoś sobie czerwony przeznaczy dla moderatorów.
jak dla mnie nazwy wymyślone przez V są sztuczne, pełne patosu; a samymi rangami to uja klimat zmienicie
koncepcja Rangiza prześmiewcza, a jak ktoś pomyślałby tylko po rangach że jesteśmy zwolennikami systemu to chyba nie jest godzien z nami tu być ;p aczkolwiek burżuj = kapitalista, może przodownik pracy? a zamiast kombatant działacz partyjny. i będzie git.
ale moim zdaniem i tak nie trzeba nic zmieniać, po co naprawiać coś, co świetnie działa?
Sztuczne? Pokaż mi w takim razie coś prawdziwego, z czasów Gothica (powiedzmy, że to XIII wiek).
ED, w takim razie można zrobić tak.
1) Albo zmienić nazwy grup, a obrazek grup zostawić...
2) ...albo zmienić same obrazki grup, a nazwa grupy będzie np. Moderator.
3) Zmienić i to i to. W temacie Co w trawie piszczy zawsze mogę napisać, kto jest kim.
I jeżeli macie wypisywać takie głupoty, to lepiej będzie, gdy nie będziecie udzielać się w tym temacie.
Pozdrawiam.
Co za idioctwo...Pomysł na rangi ziga może i jest śmieszny, ale nie pasuje tutaj.
Zgadzam się z edkiem jak najbardziej. Czemu na sile utrudniacie szanse na patronat ?
Mam wrażenie, że wszyscy tutaj ograniczają się do świata forum, a z zewnątrz ludzie obserwują i pukają się w głowy.
Jak dostaniemy patronat to możecie nawet i gołe d*py sobie na rangi powstawiać, ale dopóki się o niego staramy to moim zdaniem idea totalnie chybiona.
Sprawa druga...klimatyczne rangi...czy uważacie, że "klimatyczne rangi naprawdę wprowadzą większy klimat na forum ? Oo
Do tego byłoby potrzebne tak jak mówił dud o wiele więcej zmian.
Bez przesadyzmu, takie rangi można używać wewnątrz gildii na przykład. Ludzie też patrzą na nas z zewnątrz. Nie na miejscu trochę by to wyglądało. Albo próbujemy się rozwinąć albo dalej bawimy się we własnej piaskownicy. Chociaż podejrzewam, że można połączyć te dwie rzeczy.
Vendetta, lepiej już zmienić nazwy wyświetlane grup a obrazki zostawić.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.