Nowe Forum

Status
Zamknięty.

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Dark Shadows @ 25-03-2007, 20:34) [snapback]136536[/snapback]
Zrobiłem sobie ostatnio przerwę od forum, ale wracam. :p

Wszystko fajnie, forum naprawdę mi się podoba. Mod reputacji to duży plus no i ta ilość opcji na forum. Wszystko jest niby cacy. No, ale zawsze jest to ale. Moje pytanie brzmi czy ta skórka, forum czy jak to nazwać (nie znam się :D) była robiona pod Firefoxa? Bo ja używam IE i mam takie coś:

http://img104.imageshack.us/img104/8448/77163545mc4.jpg

Chodzi mi o te braki tła - szare paski.

A na firefoxa wszystko jest ok:

http://img105.imageshack.us/img105/5231/56067313ny7.jpg

Takie szare paski pojawiają się też w innych miejscach. Da się to jakoś naprawić? Byłbym wdzięczny. No, ale jak nie to przerzucę się na Firefoxa. Może nadeszła pora. :p

Pozdrawiam.

Pogadam z grzebem, dlaczego tak jest w tym layu :)
Tez to zauwazyłem, że pod IE coś jest nie tak :)
Na dniach postaramy sdię coś z tym zrobić

mogget

forumowy obibok
VIP
kurde jak się czyta reputacje to wszystko jest białe ( mam na myśli ten ekranik gdzie coś pisze ) i widać tylko emotki da się to jakoś zmienić??

Lord Sado

Member
Najprościej to "podkręlić" kursorem... wtedy napis zróbi się odrotnego koloru. A jeszcze łatwiejsze rozwiązania: poproś abyt pisali Ci rep. kolorem :p

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT(Lord Sado @ 26-03-2007, 15:23) [snapback]136580[/snapback]
Najprościej to "podkręlić" kursorem... wtedy napis zróbi się odrotnego koloru. A jeszcze łatwiejsze rozwiązania: poproś abyt pisali Ci rep. kolorem :p

Znam jeszcze lepszy przerobić troche css i nic nie będzie trzeba zaznaczać.
Musze z kushim pogadać.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Kacperex co to? Wszystkie odpowiedzi są tak i muszę klikać żeby czytać <_<. proszę o szybką odpowiedź..

gfxz6.png

http://img515.imageshack.us/img515/3319/gfxz6.png

Pozdro.. (to nie do wytrzymania)

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Anioł musiałeś niechcący zmienić tryb widzenia forum na drzewo, pobaw sie trochę gdzieś tam powinna być opcja zmiany tego.
Edit: Już wiem jak, u Góry nad pierwszym postem jest menu Opcje kliknij w nie i tam jest opcja Przełącz na Standardowy, kliknij ją.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Lord Sado

Member
CYTAT(Godfather @ 27-03-2007, 06:39) [snapback]136668[/snapback]
Anioł musiałeś niechcący zmienić tryb widzenia forum na drzewo, pobaw sie trochę gdzieś tam powinna być opcja zmiany tego.
Edit: Już wiem jak, u Góry nad pierwszym postem jest menu Opcje kliknij w nie i tam jest opcja Przełącz na Standardowy, kliknij ją.

Z wyrazami szacunku. Godfather

A ja się w to nie bawiłem i myślałem że nowy skrypt to zmienił. A no cóż... Kiedy ja klikam opcje nic się nie dzieje, oprócz tego że mi obraz przeskakuje do najniższego posta. Kiedyś (miesiąc) jeszcze przed nowym skryptem zobaczyłęm co to jest i normalnie mi to wchodziło a teraz nie chce :(. Co zrobić?? z innych postó/temató też próbowałem i nothing

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nowe forum mówicie ?? Forum jest wciąż naszym starym g.up'em. Zmieniła się tylko wersja IBP. Wprowadzono parę bajerów, które maja za zadanie urozmaicać nam spędzanie wspólnego czasu, ale reszta pozostała chyba taka sama prawda ?? :]

bredpl

Member
Mi nowe forum się podoba, wiele urozmaiceń i bajerków, jest teraz o wiele fajniej. Wogóle teraz lepiej wygląda, dla mnie to był dobry pomysł. :D

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom