Ta nowa szata jest niezla sam takiej bym pozazdroscil jest lepsza w poruwnaniu do poprzedniej przynajmniej jest wszystko bardziej czytelniejsze tal trzymac!
precz od szaty forum już chyba było o tym mowa nie ruszać jest dobra (na stronie głównej też dobra) więc apeluje prosze zostawić szate w spokoju lub dodać opcje indywidualną czyli do wyboru :roll: proszę
JA wam powiem tak stara szata graficzna byla lepsza....... moim zdaniem bardziej taka ciemna i byla fajna....... ehhh ale ja niestety nie mam nic do gadania :]
Tesh che żeby ta szata została. Jestem jush to od kilku miechów i sie przyzwyczaiłem, ale jak nowa będzie super to można spróbować. Najlepiej dać na okres próbny (tydzień-dwa) i zrobić ankiete.
hmm stary layout był fajny ale ten nowy też może być, mam nadzieje że nie prędko sie zmieni, bo teraz mi sie podoba, czuć taki nastrój Gothica, a forum niech zostanie czytelne jak teraz, po zmieniać wygląd?? nie wiem
Sorry, że umieszczam to tutaj, ale już sam nie wiem gdzie. Przecież nie zrobie nowego tematu... Otóż, co to jest MP, tam prz statystykach mojego profilu, bo się głowie i nic wymyśleć nie umiem...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.