QUOTE (Blizna Baron rudy @ 26-04-2005, 19:56)
QUOTE (<=Irod=> @ 26-04-2005, 18:35) A co mnie obchodzi, że jesteś dyslektykiem? Kacperex słusznie wytyka Ci te błędy, żebyś przestał je popełniać. Ty natomiast potrafisz powiedzieć, że jesteś dyzlektykiem (
). Skoro nim jesteś to powinieneś wziąć się w garśći z tym walczyć. Mam kolegę, który był dyslektykiem, ale przestał nim być, bo po prostu zaczął sprawdzać, czy poprawnie pisze. Jeśli robił byki, to brał kartkę i przepisywał poprawną wersję tego wyrazu. Nie użalał się nad sobą i nie mówił, że ma stwierdzoną dysleksję. Powiem więcej. Powinieneś być wdzięczny Kacperexowi, że pokazał Ci poprawną wersję tych wyrazów.
A wracając do tematu, to zanim zrobisz reklamę strony to ją stwórz. Stworzenie strony - powstanie jakichkolwiek działów na stronę. Bo to, że masz skina i logo nie pokazuje, że strona jest dobra. Heh jakby ktoś mnie nie mógł zrozumieć, to powiem, iż zgadzam się w 100% z Kacperexem.
Za ten temat powinienes dostac ostrężenie nie chcesz pomagać to sie nie udzielaj ten temat jest dla ludzi kturzy chcieli by pomuc przy robieniu tej strony więc poco wogule ktoś ją ocenia.aha i guzik mnie obchodzi twuj kumpel i ty jestem jaki jestem nie chcesz nie czytaj moich postuw jeśli przeszkadzają ci błędy.
No ale my czytamy twoje posty w których jest masa błędów i literówek tak aż się na nie patrzec nie chce! Więc staraj sie pisac normalnie aby odbiorca mógł sie domyśleć o co ci chodzi. No bravo świrus ty jak już masz dysorograwie a dyslekcje
sam nie wiesz co masz???
No i pozdrawiam i brawo Irod a ty się staraj!!!
A ze stroną zycze powodzeni i moze ci się uda!