Nordmar

Status
Zamknięty.

Peja

Member
Witam, mam pytanie, z czym wyruszyliście do Nordmaru, chodzi o miecz, zbroję, tarczę i umiejętności. Ja zaraz wyruszę do Nordmaru i chcę wiedziec czy moje wyposażenie jest słabe jak na ten poziom gry czy wystarczające.

PS. Kupiliście szatę ognia od maga ognia w Karypto????

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Osobiście to nie zakupywałem jakichś większych zbroi i mieczy ^^. O ile dobrze pamiętam to miałem średni pancerz buntownika, jakiś tam łuk i bodaj ognisty miecz. Dałem radę ^^. Umiałem walkę bronią jednoręczną (3) no i strzelanie łukiem :). Nordmar przeszedłem bez większych problemów..

kondzio1993

Member
Hm... To zależy co chcesz tam robić. Nordmar jest mniej przyjazną krainą, dużo lepsze potwory i zwierzęta sugerują aby zaopatrzyć się lepiej;)
Skup jak najwięcej miksturek życia, wszystkiego co życie dodaje - często ratuje życie.
Ja tam szaty nie miałem i jakoś sobie radziłem - dobry sposób na przejście Nordmaru - masz kamień druidzki albo miksturki przemiany - tu możesz je logicznie wykorzystać!!! Jeśli przemienisz się np. wilka żadna istota - poza człowiekiem i orkiem - nie będzie cię atakować!
Ogólnie mówiąc - bardziej liczy się spryt niż ekwipunek.
pozdrawiam
Kondzioo

Peja

Member
CYTAT(kondzio1993 @ 09-07-2008, 20:12) index.php?act=findpost&pid=188880
Hm... To zależy co chcesz tam robić. Nordmar jest mniej przyjazną krainą, dużo lepsze potwory i zwierzęta sugerują aby zaopatrzyć się lepiej;)
Skup jak najwięcej miksturek życia, wszystkiego co życie dodaje - często ratuje życie.
Ja tam szaty nie miałem i jakoś sobie radziłem - dobry sposób na przejście Nordmaru - masz kamień druidzki albo miksturki przemiany - tu możesz je logicznie wykorzystać!!! Jeśli przemienisz się np. wilka żadna istota - poza człowiekiem i orkiem - nie będzie cię atakować!
Ogólnie mówiąc - bardziej liczy się spryt niż ekwipunek.
pozdrawiam
Kondzioo

Mam kamień druidzki zmieniający w rozpruwacza, ale zamierzam iśc do Nordmaru z Gornem więc chyba będę musiał korzystac z walki a nie ze sprytu

n0ah

New Member
Ja posedlem z tym najlepszym pancerze assasyna i 500 hp i bylo w sam raz. Radze Ci nauczyc sie akrobatyki w Silden, naprawde przydatne.

Karpielek

VIP
VIP
Do Nordmaru wyruszyłem z pancerzem buntownika/broń i uderzenia 40. Pociski 20. Posiadalem rowniez tarcze czaszki. Miecz to wlasnorecznie wykuty: rubinowe ostrze 95 obrazen zaostrzony.Bardzo ładnie wyglada na plecach beziego :) Jak sie nie myle to mialem chyba dlugi łuk/70 obraznen. Do tego sporo mikstur leczniczych
ok.100. A do tego mikstury przemiany. Jak sie idzie do Nordmaru warto wyuczyc sie sciagania futer,zebow itp.
Mozna sporo zarobic.Pozdro :lol:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom