QUOTE (Azgalor @ 02-03-2006, 17:08) Dobra ja już czegoś nie rozumiem. Co to za argument, że pewne opa są niekomentowane, bo są beznadziejne. Przecież po to są komentarze, żeby wytykać błędy i wychwalać jakieś tam orgazmy artystyczne. Przecież jest mnóstwo komentów typu "beznadziejne blablabla to źle tamto źle itd.", ale SĄ! Mam wrażenie, że Słudze Kruka nie chodziło o to, żeby zdobyć mnóstwo pozytywnych komentów, poprzez założenie tego tematu, ale żeby dowiedzieć się dlaczego jego prace nie są komentowane zarówno pozytywnie jak i negatywnie. Dlatego proszę nie wywracać kota ogonem i stwierdzać, że jest się w stanie poznać wartość opo po jego kilku pierwszych linijkach, olewając całą resztę. Szczególnie kieruje tę uwagę do Konfistadora, komenty nie są tylko po to żeby chwalić, a opa to nie stresczenia ani nowelki, w których obowiązuje zasada im krótsze tym lepsze.
P.S. Jak widać jakiś efekt stworzenie takiego tematu dało.
Tak komentować słabe opowiadania.... Powiedz jak długo można? Jeśli opo jest dobre znasz autora podoba ci się jego opo to cos możesz napisać a tak...
...opo słabe dużo błędów.... ocena 2/10 wyminiasz te błędy... sorry ale jak dla mnie czytanie opowiadanek to forma spędzania wolnego czasu- tak jak moja obeconść na forum a nie przykry obowiązek poprawiania żałosnych opowiadanek ;/
P.S. Jak widać jakiś efekt stworzenie takiego tematu dało.
Tak komentować słabe opowiadania.... Powiedz jak długo można? Jeśli opo jest dobre znasz autora podoba ci się jego opo to cos możesz napisać a tak...
...opo słabe dużo błędów.... ocena 2/10 wyminiasz te błędy... sorry ale jak dla mnie czytanie opowiadanek to forma spędzania wolnego czasu- tak jak moja obeconść na forum a nie przykry obowiązek poprawiania żałosnych opowiadanek ;/