Niewierni

Status
Zamknięty.

Baton

Weteran
Weteran
Czy w waszych klasach są jacyś co uważają Gothica z gówno!? W mojej klasie są niewierni!

PS: Musiałem razem z Revenem i Pogromcą zła troche zmiękczyć ( troche, bo mówił że gothic to najgorsze co może być więc tego nie zniosłem)!

KING

Weteran
Weteran
U mnie też są tacy szlag mnie bierze jak słysze " gothic co to wogule jest jakieś bzdety inne gry są lepsze " gdzy coś takiego słysze mam ochote komuś przyłożyć :twisted: :twisted:

Tibrion

Weteran
Weteran
u mnie wiekszosc nie gra w rpg wiec o gothicu nie slyszala
jest jeden koles ktory przeszedl Gothici obydwa mi duzo pomagal zanim znalazlem was i jest jeden ktory gra we wszystko ale Gothic mu sie nie podobal poprostu go nudzil ale mowil ze gral troche i pare elemntow mu sie podobalo np ziolo tzn ziele :D

aaa to jest moj jubileuszowy setny post TOAST :!: :!: :!:

KING

Weteran
Weteran
Sto lat sto lat niech żyje nam hehe no tirbon jest teraz Paladynem
Pamiętajcie że należy rozgłaszać w śród niewiernych tak swietną gre jaką jest Gothic1,2 !!!!!

Niech Innos będzie z wami

RaVeN

Admin Site
Weteran
Był

Był se taki lolek o imieniu Tomek dostał w ząbki zamilkł i zbiera fiołki.

Gothic rullez a kto tak nie twierdzi proszę o podanie adresu z chęcią go odwiedze 8)

KING

Weteran
Weteran
O to jest dobry sposób Reaven jak dorwie jakiś niewiernych judaszy to podeśle ci ich adresy ok heheh :D

Wilk

Member
Ja nikogo nie prubuje przekonać do Gothic'a tylko jak chcom to pożyczam i oni sami decydują ale jeszcze nigdy sie nie spodkałem żeby ktoiś coś mówił złego o gothic'u zawsze muwili że to nie dla nich bo nie lubią tego rodzaju gier, a nie jakieś tam wyzwiska także nawet jeżeli by ktoś coś mówił to co mnie to obchodzi o gothic'u moge pogadać z wami, Nie?? :D

A

Anonymous

Guest
Co tacja to racja z nami możesz pogadać my jesteśmy WIERNI gothicowi a nie jak te gn... to znaczy niewierni :p

KING

Weteran
Weteran
Ta tu można spokojnie porozmawiać z ludzmi którzy lubią gothic i wymieniają swoje poglądy na temat tej wegług mnie świetnej gry niech żyje gothic !!!!!!

Nich Innos będzie z wami

RaVeN

Admin Site
Weteran
Kurde

Ja nie moge !! Jak można nie lubić gothicka, jeżeli już komuś fabuła nie pasi [ co jest dla mnie niemożliwe] to niech podziwia architektur, piękno świara, a wyśliłem nowy wierszyk o tomku :

Był taki ziomek a na imie miał Tomek, staszne rzeczy gadał o gothicku dostał w paszczaku i leży jak po narkotyku 8)

KING

Weteran
Weteran
Święta racja Reaven jak można niekochać gothica przecież w rzadnej grze niema tak dużego obszaru do zwiedzania,sekrety najrużniejsze ciemne zakamarki które przyciągają jak magnes choć może zanimi czychać śmierc i wiele innych przykładów

Niech Innos będzie z wami

Baton

Weteran
Weteran
Reven masz bejsbola? A ty Porromca zła masz? Jak tak to mi pożycz! Porsimy o zgłasznie niewirnych spółka Reven,Baton.Pogromca zła sie nimi zajmą! ( oto telefon 0700- 347 ) :D

PS: Oczywiście żartuje! :p

KING

Weteran
Weteran
Ja mam piękny kijek do odbijania piłek myśle że zrbicie z niego dobry użytek hehe 8)

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Reven masz bejsbola? A ty Porromca zła masz? Jak tak to mi pożycz! Porsimy o zgłasznie niewirnych spółka Reven,Baton.Pogromca zła sie nimi zajmą! ( oto telefon 0700- 347 )

Z oddziałem w szczecinie B) Maile na adres arcane@o2.pl :p

Tibrion

Weteran
Weteran
Reven ja sie ciebie boje zyby tak lac kogos za gadanie bzdur o Gothicu :shock: ja bym go wysmial i powiedzial ze on gra w kubusia puchatka i inne bzdety z Disneja ale nie od razu po paszczy naszczelac

Wilk

Member
No Reven ty jesteś niebezpieczny dla otoczenia (no chyba że żeś upiększył troche posta). Ogłaszam kwatantenne heheheh.
ja w szkole prawie nie gadam o gothic'u tylko z osobami które same nadają mi temat.

KING

Weteran
Weteran
Wilk gadaj ze wszystkimi i rozgłaszaj jaką gothc jest swietną grą przeba nawracać niewiernych na droge gothica mi się już udało nawrucić 2 osoby dobry początek 8)

Niech Innos będzie w wami

Vampek

Weteran
Weteran
Nie przesadzacie trochę co do "nawracania"?

Jeśli ktoś mówi, że Gothic to g...łupia gra, jego sprawa. Ominie go wiele miesięcy gry. Gry niepowtarzalnej, z niesamowitą fabułą i światem. Ale na Innosa, bez nawracania na siłę! W ten sposób psujecie image gry i jej fanów, image, który był z trudem budowany przez 3 lata (około)!

PS. Jak powiedziałem mojemu koledze o Gothic'u, to mówił, że ona jakaś zboczona jest itd. Dopiero później się skapnąłem, że chodziło mu o te laski na opakowaniu:)

KING

Weteran
Weteran
Może i racja ale pomysł Reavena Batona jest lepszy niż klepanie gadki spróbuj sprawdz sam bla bla bla trzeba nawracać na wszelkie możliwe sposoby a tak pozatym jak nazywał się ten koleżka który mówił że gothic jest zboczony co Vampek przydało by się podesłać Reavenowi jego adres heheh :twisted:

Wilk

Member
Jasne napisz Vampek biedak nie wie co go czeka Reven wydziobie mu oczy HEHE

PS. Reven bez urazy to tylko żart.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom