Niewierni

Status
Zamknięty.

Baton

Weteran
Weteran
Ale sami pomyślcie ktoś sobie gada że gothic jest głupi i powiemy mu żeby się zamkną! To on tak robi bezprzerwy za nami chodzi i mówi że gothic to gówno! I nie chce sie od nas odczepić takiemu trzeba dać w pysk co nie!?

PS: Reven ja tak próbowałem ale on jest nie do zniesienia!

KING

Weteran
Weteran
Jasne że trzeba mu strzelić na co czekasz w mo*** mu i po sprawie bo takim przemaglowamiu będzie za wami łąził i niegadał żę gothic to gówno tylko jaka to świetna gra :twisted:

RaVeN

Admin Site
Weteran
O widze że żescie troche po pisali :D Ale ten ziomek mnie wkurza na przerwie zamną łaził i mi krzyczał że gothick to gówno, niesety wylądował na ścianie co było dalej umhhh... zbty prutalne 8) . Jestem niebespieczny dla środowiska mam opsesja na punkcie gothick"a :D A wy nie ?? Niewierni ?? podawać adresy już sie pakuje z moim wielrym panem frankiem [ taki bejsbol z nadzianymi kolcami] :wink:

Baton

Weteran
Weteran
Ja mam łom!

PS: Niewierni prosze sie zgłaszać!

Wilk

Member
I bardzxo dobrz jak świadczycire o fanach gothic'a że to chmay i wogle margines społeczeństwa troche kulury zachowujecie sie jak barbażyńcy.

Baton

Weteran
Weteran
Zabić, rozszarpać, pognieść, rozwalić Wilk chyba nie bierzesz tego na serio to żarty :D !

PS: Zadzwonił ktoś pod numer exsterminatorów niewiernych! :D

Wilk

Member
A ty chyba nie bierzesz na serio tego co napisałem wyżej.

RaVeN

Admin Site
Weteran
HAHAH

Oj wiluś ale ty czasami nic nie kapujesz :D. Ten temat jest cały żartem logiczne że nie rozwale kogoś z bejsbola albo w ryj za to że ma inne zdanie o gothicku [ ale temu co łaził i krzyczał serjo go na ściane wrzuciłem 8) porządnie wrzuciłem :D ]

PS Strzeż się sługi Beliara niewierny głupcze :D

KING

Weteran
Weteran
O cho Wilk chyba niema poczucia chumoru ale trudno jak komuś potrzebny kijek mam na zbyciu i do porzyczenia :twisted: Baton i Reaven tłuczcie niewiernych

Wilk

Member
Wy nic nie rozumiecie ja was nieznam i nie wiem kidy żertujecie a kiedy nie więc nie brżcie tak tego do siebie ale przeżywacie jak byście w ciąży byli.

RaVeN

Admin Site
Weteran
No nie

No nie 8) Widze że ktoś jest starym zgryźliwym tetrykiem :p Spoko i oto chodzi żebyś nas poznał . Oki ja zaczynam jestem ReveN i żartuje wtedy kiedy o tym nie wiesz :lol:

Wilk

Member
Dobra zapamiętam

Ps. "dwaj zgryźliwi tetrycy" fana komedia.

RaVeN

Admin Site
Weteran
OWO

Jednak wie co jest smieszne :D nazwał to komedią wow :D :lol:

spoko bez urazy wilk

Dobra dzwonice pod numer 0700 ...... [ likwidacja niewiernych ]

Wilk

Member
Facek komedia to muj ulubiony typ filmu a nazwanie mni gościm bez humoru to zbrodnia i za to powinnienem cie zazabić i dobiś na wszelki wypadek.

RaVeN

Admin Site
Weteran
Nekromanta

Ty się rzucasz na nekromante ??? O nie ta zniewaga klątwy wymaga, oto ona : Dodaj szczypte arszeniku i wymieszaj go w nocnoku potem zarzyj ją po cichu i dostawaj pałki bez żadnych trików. Spoko skora już poruszyliśmy ten temat to kto jakie typ filmów lubi bo ja Rulezz Horror, BLair - witch jak dla mnie człowieka o silnych nerwach to też stygmaty, starsze filmy, milczenie owiec , statek widmo. kiedyś obejrzłąme horro psychologiczny te to działają nie mogłem spać przez 3 noce co chiwe patrzyłem czy ktoś do nie do pokoju nie idze a to był pies :D

Baton

Weteran
Weteran
Wilk ja i Reven jeszcze nie chodzimy do gimnazjum a w tym wieku sie nie biega z bejsbolem! Tylko w starszym! :p

RaVeN

Admin Site
Weteran
BEjsbol

Co ty masz nas za zbirów czy jak my jesteśmy aniołki z batonek i pogromcą zła 8) CZasami sie nauczycielka wkurza ale to rzadkość mamy dobre średnie więc czego od nas chcesz :D

KING

Weteran
Weteran
Hehe aniołki w skurze diabła :p Ale tak czy siak tego gostka który łaził za wami należało sprać dobra robota :D

Wilk

Member
Wy to byście chcieli AK47 albo M4A1 co a tu nie ma kij baseballowy jest zarezerwowany dla mnie HEHE wy to wszystko na prawde serio bierzecie, jeszcze raz HAHAHAHAHA :p

Baton

Weteran
Weteran
Mój ulubiony kalach to AK 47! Choć na niewiernych by sie przydała pałka policijna! :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom