Sadzicie ze mam gre zaczynac jak juz jestem w 3 rozdziale prawie o jezu a pozatym czy jak nie dalem mu skarbow to w 2 rozdziale w nowym swiecie gdy bede chchial dolaczyc do piratow to moge wejsc? do nich a i czy dostane pancerz bandyty? a i czy wogule bede mial rozmowe z nim
QUOTE Sadzicie ze mam gre zaczynac jak juz jestem w 3 rozdziale prawie o jezu a pozatym czy jak nie dalem mu skarbow to w 2 rozdziale w nowym swiecie gdy bede chchial dolaczyc do piratow to moge wejsc? do nich a i czy dostane pancerz bandyty? a i czy wogule bede mial rozmowe z nim
Powinienś miec mozliwość wejscia do piratów. Jak chcesz zbroje bandyty to musisz wziąć ją z jego chaty która jest pilnowana przez jego zastępce. Ja go pobiłem i klucz mu wziełem i jak wyszedłem z chaty to się Greg pojawił i cos tam gadał. A co do tej sakiewki to spróbuj iść dalej może ci się uda
QUOTE Sakiewke mialem a pozatym Stroj bandyty chyba dostaniemy od grega gdy pokonam brzytwy z inymi sakiewke znalazlem tylko ze ja uzylem:/
wiem że ja użyłeś dlatego idz bez niej
Zgodze się ze zbroje dostajemy po brzytwiakach ale jak sie włamiemy mu do chaty to wtedy on ni stad ni zowąt pojawia się na wyspie. Tylko pamietaj o ściaganiu i zakładaniu odpowiedniej zbroji do odpowiedniego otoczenia 8)
Ja miałem jeszcze inny problem z Gregiem, ale to już w ogole była piękna rzecż. Wyciągnąłem 3 skarby i został mi tylko ostatni przy schodach obok farmy Bengara, ale w międzyczasie robiłem inne misje, a kiedy nadszedł moment na wydobycie ostatnich rzeczy... ZONK! Krzyżyka nie ma! (Wtedy po raz pierwszy zajrzałem na stronk o Gothicu). Szukałem krzyżyka przez 2 dni, wchodząc gdzie tylko się da, aż wreszcie znalazłem krzyżyk - ZIELONY!! na tle trawy. Wyglądało to jakby miejsce było niekatywne i ktoś odkleił czerwona tasiemki, a w trawie zostały ślady. Niestety Gothica zacząłem od nowa
Czy ktoś z was spotkał się już z takim trafem, bo nie wiem czy było to spowodowane brakiem poprzednich skarób w ekwipunku czy błędem gry?
Nie martw się ja wogóle nie wypełniłem tej misji i wszystko było dobrze (przez przypadek sprzedałem kielich czy cośta Grega). Normalnie było wszystko (dołączyłem do bandytów i piratów).
Świątynia Adanosa, to miejsce, gdzie znajduje się Kruk - koło kopalni, czyli w Obozie Bandytów (sam nie wiem, czu ona nazywa się Adanosa - chyba historii nie czytałem :|)...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.