Niebieski Ekran

Status
Zamknięty.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam. Mam pewien problem. Kilka miesięcy temu w gazecie CD-Action zakupiłem G2 Noc Kruka. Ok, instaluje, działa. Zaraz po rozmowie wyskoczyło mi to duże okienko i wyszło z gry(już nie pamiętam jaka nazwa;p, ale powinniście wiedzieć). Dobra, włączam znowu. Tym razem po minucie gry pojawia mi się niebieski ekran i klapa. Nic nie można zrobić. Jakieś porady?

Z góry thx.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Niebieski ekran, duzo napisów, coś o jakimś blędzie i instalowaniu sprzętu ?? Pomaga tylko reset ??
No więc format, albo dysk padnie ;]

wrobel154

Member
CYTAT(Anioł Stróż @ 03-01-2008, 19:01) [snapback]165042[/snapback]
Witam. Mam pewien problem. Kilka miesięcy temu w gazecie CD-Action zakupiłem G2 Noc Kruka. Ok, instaluje, działa. Zaraz po rozmowie wyskoczyło mi to duże okienko i wyszło z gry(już nie pamiętam jaka nazwa;p, ale powinniście wiedzieć). Dobra, włączam znowu. Tym razem po minucie gry pojawia mi się niebieski ekran i klapa. Nic nie można zrobić. Jakieś porady?

Z góry thx.

Najpierw przeinstaluj gre , najlepiej na innej partycji zainstaluj tym razem. Jak to nic nieda to zainstaluj inne sterowniki do karty graficznej ,a jesli znow nic nieda to pozycz od kogos innego gothica i zobacz czy ten pozyczony dziala.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom