[News] Screen z Arcania: A Gothic Tale na święta

Kacperex

KacŚpioszek
Z okazji świąt Megalomaniac, CM JoWooD, przedstawił kolejny nowy screen z Arcania: A Gothic Tale. Niestety, ponownie jest on tylko jeden. (index2.php?option=com_jce task=popup) (index2.php?option=com_jce task=popup) Świat w tle to ponownie Feshyr, jedna z Wysp Południowych. Według Megalomaniaca, screen był zrobiony około tydzień tamu. A więc mamy świeży obraz tego, jak prezentuje się produkt Spellbound od strony graficznej. Trzeba przyznać. że wygląda to ciekawie, o ile zrzut ekranu nie był poddawany retuszowi, co ponoć wielokrotnie miało miejsce w przeszłości. Co prawda CM JoWooD przyznaje, że został z niego wycięty interfejs i wszelkie napisy (screen przedstawia scenę dialogu). ale do niczego więcej się nie przyznaje.

Wyświetl pełny artykuł

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
scena dialogu

i wszystko jasne

chociaz mogli się trochę postarać tworząc ten screen albo przynajmniej poprawić interfejs ,mimike twarzy oraz drugi plan ,i pod odpowiednim światłem ustawić ale reszta jest ok

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
I znowu jeden screen - na prawdę doj*bali.
Przynajmniej wiemy że w czwórce będą kobiety.
Póki co wygląda ładnie, trzeba przyznać, lecz czy nie został on poddany retuszowi? Cholera ich wie ;]. Oby tylko wymagania były takie, jakie póki co znamy..

Kacperex

KacŚpioszek
No kuuuuurrr.... mać ;) Zaczyna mnie to już wkurzać. Po jednym skrinie to mogą dawać jakimś emo, a nie wygłodniałym fanom. Jestem załamany ich działaniem.

Nie podoba mi się skrin, widać pixele, i ogólnie szczegółowość na tym skrinie kwiczy. O ile postacie są super, to popatrzcie na zieleniznę, lipa straszna.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
^^....czekałem na screena...

Nie spałem po nocach...bo on naprawdę jest taki...taki...żenujący, że aż wstyd go wrzucać na święta
Na dodatek fakt, że od kilkunastu tygodni karmią nas takimi ochłapami jest wręcz kpiną.

Kacperex

KacŚpioszek
jak będzie taka polityka spellbound, to ja pasuje.... Nie chce mieć wtedy nic z nimi wspólnego, toż to , aż wstyd.

tomisakis

Whiskas
VIP
no kur*a znowu 1 słownie jeden screen.Po prostu zachowują się jak małe lokalne gów*o_Oni albo są zryci psychiczne albo dzieci bawiące się w biznes.Grafika nie jkest taka zła ale troche taka cukierkowata co mi się nei podoba w gothicach.A 1 screen jak juz mówilem niech sobie wsadzą w odbyt.

Dask

New Member
rzeczywiście smiech na sali :> w dodatku to rozmycie tła przesadzone i to bardzo ktos przerabiajacy screena po prostu przesadził z tzw. opcją "blur" ;)

Pzdr

Electric Dragon

Majster
Weteran
Co do jakości wykonania przedstawionym na screenie. Raczej jesli chcą wypromowac grę, to na pewno coś kombinowali i polepszali pewne efekty w programach graficznych. Skoro zostałoczyszczony z interfejsu, to na pewno coś grzebali. Bardziej się skupiam nad przyczyną takiego karmienia fanów ochłapami.

Szykują somthin' big or what. Życzę tej grze powodzenia, ale raczej nie kupię. Nic wypada czekać dalej

Fahrenheit

Pimpu?
No, nawet fajny screen, jeśli będą tak fajne dialogi (postacie nie stoją sztywno naprzeciw siebie), to gra może być fajna. Ale, jak koledzy powiedzieli, to rozmycie po prostu wali w oczy.

Do góry Bottom