[News] Nowy screen z Arcania: A Gothic Tale

Kacperex

KacŚpioszek
Spellbound nie rozpieszcza fanów serii Gothic nadmiarem informacji. Już od dawna nie pojawiły się żadne nowiny dotyczące Arcania: A Gothic Tale.I niestety ten stan rzeczy nadal się nie zmienił. Aby umilić czekanie na nowe informacje o czwartej części Gothica, jeden z członków Spellbound zamieścił na niemieckim wortalu screen prosto z Arcania: A Gothic Tale. Jak widać, jest to zrzut ekranu z wnętrza karczmy. Trzeba przyznać, że cieniowanie stoi wysokim poziomie, a wszelkie detale są skrupulatnie dopracowane. I to by było na tyle. Jest to pierwsza nowość dotyczące Arcania: A Gothic Tale od sierpniowych targów gier w Niemczech. Miejmy nadzieję, że to tylko cisza przed burzą; w pozytywnym tego frazeologizmu znaczeniu.

Wyświetl pełny artykuł

Electric Dragon

Majster
Weteran
Śmieszne, żeby w tych czasach pisać newsa o wypuszczeniu JEDNEGO screena. W sensie śmieszni są oni, nie newsmami. Na bezrybiu i rak rybą. Kręcę głową z niedowierzaniem. Co oni łaskę mi robią udostępniając jeden screen?

Mimo, że ładny, pewnie podretuszowany.

Może mają pomysł na reklamę bez reklamy ale ja tego nie dostrzegam. Nie wiem.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Troche śmieszny taki news o jednym screenie, ale trzeba powiedzieć, że grafika ładna, no i te cienie mi się szczególnie podobają, a tak poza tym to zawsze na takich screenach nie dają grafiki na full, więc w ostatecznej wersji możemy zobaczyć lepszą.

Po wydaniu Risen JoWooD sie załamało ;D

Fahrenheit

Pimpu?
Nie no, świetnie to wygląda, choć może to równie dobrze nijak odpowiadać rzeczywistości. Dziwne te miecze na plecach - trochę za bardzo odstają do góry. Jeden screen to nic ciekawego, jak chcieli zaszpanować mogli dać jakąś paczkę - ze 3-5 screenów.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Racja, jeden screen.. Postarali się, nie ma co. Według mnie szału nie ma. Środek karczmy, paru gości stojących, ogólnie tak jakby panujący mrok. Choć pamiętacie zapewne jak cieszyliśmy się ze screenów przed wydaniem g3, że to będzie hicior, a co było po zagraniu? Mam nadzieję że tak się z G4 nie stanie.

tomisakis

Whiskas
VIP
Po dzisiejszym 1 screenie nie można nic ocenic.1 screen nic nie daje bo widzimy tylko ,że grafika jest ok.Ale jesli chodzi o fabule to narazie sie o niej nei przekonamy.Moim zdaniem fabuła jest najważniejsza bo bez niej najlepsza gra graficznie moze być do tyłka.A 1 screen to oni naprawde są śmieszni.Możliwe ,że pokazali miejsce które najlepiej im wyszło.

Kacperex

KacŚpioszek
Niestety cięzkie czasy nastały, żeby pisać newsa o jednym skrinie, ale przypominam, że od sierpnia jest to jedyny gest, że spellbound żyje i coś tam działa.

Co do skrina, to nawet nie wygląda on jak zrzut ekranu. Aczkolwiek podoba mi się, widać, że graficznie trzyma wysoki poziom. Mam nadzieje, że z okazji świat czymś nas uraczą.

nvidia123

New Member
Kiedy ta gra wyjdzie?Jest może jakaś informacja na ten temat?

Macrentofeth

New Member
Błąd w newsie, screena opublikował community manager JoWood, a nie żaden pracownik Spellbound :).

Serdecznie pozdrawiam redakcję :)

My ciebie również :*

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Dziękuję za poprawę MOJEGO błędu.
W ramach rewanżu w przyjacielskiej pomocy:
Przerwał on dotychczasowe milczenie pod względem materiałów dla fanów, miejmy nadzieję, że producent czwartego Gothika będzie nas częściej obdarowywał takimi prezentami.

Jak sam zauważyłeś, to CM JoWooD wrzucił tego screena. A więc, to "wydawca" obdarował nas takim prezentem, nie producent, od którego oczywiście wydawca uzyskał screena, ale nie on go ujawnił :).

Serdecznie pozdrowienia i dużo prezentów od Mikołaja ^^

Do góry Bottom