też mam konto na nk
tak jak pisze feo i ED, takie coś docenia się po latach
nk - to miejsce, w którym mogę jakoś podtrzymać kontakty ze znajomymi ze szkół, studiów, teatru, dawnych miejsc pracy itp.
stare paczki znajomych, dawne wspomnienia a nawet odnowienie kontaktów. ludzie którzy porozjeżdżali się po całym świecie i zktórymi nie zawsze można się spotkać. w ten sposób informujemy się o spotkaniach, wymieniamy zdjęciami. maile tego nie zastąpią bo mają okresloną pojemność. gg czy inne komunikatory... nie każdy ma czas by bez przerwy przesiadywać w tym samym czasie co inni by móc pogadać. można na spokojnie pooglądać zdjecia przyjaciół, znajomych a nawet rodziny, która jest bardzo daleko.
oczywiscie dochodzą nowi znajomi z którymi mnie coś łaczy, czy pasja czy coś innego
do znajomych dodaje tych których znam i chcę mieć, nie dodaje byle kogo jak leci i tak samo nie wysyłam zaproszeń do każdego, bo nie chodzi mi o wyscig w ilosci znajomych, ale zależy mi na tych z którymi chcę mieć kontakt.
dzięki nk odzyskałam utracone numery telefonów.
owszem drażni mnie wiele dodatków, ale te ktore mnie drażnią to staram sie wyłączać. ale najbardziej mnie wkurza to że urzedasy ostatnio pałetają się po nk więc popblokowałam co można i mnie nie znajdą w wyszukiwarce
tak samo mam poblokowane wiele info, w tym galerie by nie kazdy mógł zaglądać na mój profil.
kto nie chce nie musi korzystać, ci którzy krytykują może kiedyś to doecenią jak 'w naturalny sposób' pourywają się kontakty ze znajomymi