Napisy Na Avatarach

Status
Zamknięty.

Muzin1234

Member
Witam was. W tym temacie chciałbym abyście pomogli mi w jednej, małej sprawie. U niektórych userów na avatarach jest nick swój, własny. Chciałbym się dowiedzieć czy to robią Króle, Juniorzy adm, czy ktoś inny lub może jest to zrobienie przez program nie wiem bo np: Nameless ma na swoim avatarku swój nick. Proszę o pomoc , i gdyby nawet to robili królowie to chciałbym mieć coś takiego. Dzięki.

HousE

Obywatel
Po prostu edytują avatara w photoshopie wpisując swój nick ;). Królowie*

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Trzeba mieć chody u czerwonych, żeby śmigać z takim bajerem. Mi nie chcieli zrobić napisu :(

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Bojan, Twój napis i tak owni system, nawet czerwoni nie są godni umieszczać ich na avatarach :D

Co do tych napisów to pełen szacunek dla autora że założył taki temat, bo chyba nigdy nie używał najlepszego programu graficznego świata.. painta.

Muzin1234

Member
dzięki. ale to jak mam zrobić na tym paint czy bd się rąbał z tym krolem :)

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Othis, wjedź tu: http://gothic.org.pl/forum/index.php?/topic/13666-proby-o-avatary-i-sygnaturki/page__st__1110

Tam Ci pomogą a nawet zrobią!

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Nie wiem czy król da Ci się tak łatwo porąbać xD

Fahrenheit

Pimpu?
Administratorzy (królowie) nie dodają napisów do avatarów! Chcesz mieć avatar z napisem - zrób se sam, lub poproś w temacie avatorowym by ci taki zrobili, naprawdę masz 15 lat?!

Electric Dragon

Majster
Weteran
Ci, którzy znaleźli okazję do nabijania...radzę przestać spamować ;) Link od El Bastardo powinien Ci bardzo pomóc. Zgłaszasz w nim zlecenie zrobienia avka bądź sygny by potem czekać, by jakiś grafik je wykonał.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom