Najsurowszy Moderator/ja 4

Jaki (według ciebie) Moderator/JA jest najbardziej surowy?

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Glifion

Hitman
Weteran
Pojawiły się pewne zmiany w naszym gronie, zbliżają się święta, więc otwieram ostatnią w tym roku wersję tego konkursu. Zapraszam do głosowania, za tydzień temat zostanie zamknięty.

PS. Nie wliczałem moderatorów poszczególnych gildii.

s_e.b_a

Active Member
Tradycyjnie już Glif... choć jakbyś troszkę zmiękł
smile.gif
Szczególnie było to widać w ciągu paru dni od twojego powrotu z wycieczki (bodajże z Londynu) Ale i tak widać że się przykładasz i gnębisz spamerów. Na drugim miejscu jest Kacperex, ale mam niestety tylko jeden głos.

Kacperex

KacŚpioszek
Glifion lubisz być najlepszy
biggrin.gif
Wiem i w tej dziedzinie jesteś.
Tradycji ciąg dalszy i zrobie Ci prezent na gwiazdkę w postaci mojego głosu
smile.gif

Wygrasz bo na to zasługujesz.

QUOTE Na drugim miejscu jest Kacperex, ale mam niestety tylko jeden głos.

Nareszcie ktoś zauważył
biggrin.gif

A kto nie lubi? :) Powiedzmy, że taka ankieta będzie robiona co kwartał - Glifion

Każdy lubi
smile.gif
No co kwartał to dobry pomysł. Będę miał dużo czasy, aby Cię pobić
tongue.gif
. Kurdę Java mi się skopała i nie mogę wejść na czat muszę zassać jutro nową. Byśmy sobie pogadali. - KCX

szczurek

Menda serowa
Weteran
KCX co do javy to proponuje jednak zassac icq ;] Co do modów - Glif juz kiedys na czacie mówiłem ze nie dam Ci tej satysfakcji
biggrin.gif
Zagłosowałem na to, że nie ma surowego moda. Poprostu każdy wykonuje swoją prace tak, jak najlepiej umie. Może ktoś nie chce być postrzegany jako surowy mod ;] I tak Glifion wygra, więc głos w tą czy w tą go nie zbawi
tongue.gif

chery

Member
No cóż ja tam za bardzo nie wiem lecz zagłosuje na bobka 666. Dlaczego??? Dawniej dostałem od niego dwa warny i dlatego. Na szczęście już mi je usunął z czego bardzo się cieszę. Zagłosowałbym na ciebie Glif
tongue.gif
tongue.gif
Lecz jeszcze nie dałeś mi żadnego warna (poza dziennym bannem na forum
biggrin.gif
).
Pozdrawiam wszystkich modów
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Moozi

Member
Ja zagłosuje na Glifiona. Oglądałem jego wypowiedzi względem innych i musze przyznać że jest tam sporo krytyki
huh.gif
. Swoją pracę wykonuje dobrze (niestety
tongue.gif
). Co tu więcej pisać moim zdaniem najsurowszy z moderatorów.
Pozdro

Gorn 2

Member
Kurcze :/ teraz trochę trudno mi wybrać bo w porównaniu z tym co było rok temu, a dziś to mogę śmiało powiedzieć że, ekipa rok temu była wiele lepsza i trzymała nieźle porządek. Każdemu można dać gdzieś po 20% :]. Ale muszę kogoś wybrać i najbardziej przybliżonego do ekipy z przed roku pozostaje Glifion chociaż, nie jest on taki jak kiedyś, niektórym pewnie tego brakuje =P.

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Cóż, kolejna cześć najsurowszego moderatora. Ja tradycyjnie głosuje na Glifiona. Jest wiele powodów dlaczego właśnie on a nie ktoś inny. Gdy Gilfion zabrał się za naukę i zrezygnował z moderatora to na forum, znowu zaczął panować spam. Szczęście, że Glifion wrócił w wielkim stylu i teraz jest Junior Adminem. Postawa Glifiona jest naprawdę godna do naśladowania i uważam iż dzięki jemu wiele spamerów wylądowało tam gdzie ich miejsce czyli w grupie Bannet. Nie uważam również, że reszta teamu jest gorsza, ale Glifion naprawdę robi za dwóch.

Więc po raz kolejny, tradycyjnie głosuje na Glifiona.
Tak Trzymaj.

Pozdro.

Em.50

Member
Hmm ... wydaje mi się , że Gilfion zawsze (stare forum phpBB-byłem tam-inny nick) był surowszy , teraz troszeczkę zmiękł za co go polubiłem , bo zawsze uważałem , że jest zimny jak lód . Ale myliłem się co do niego a na najsurowszego moda wybieram Gothiego & Bobka666 ... Wybrałbym Gilfa , ale zmiękł (i bardzo dobrze )
wink.gif

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Glif, ile razy można wygrywać, co? Nie znudziło ci się jeszcze? No, nigdy warna od ciebie nie dostałem, nigdy nie miałem z tobą żadnych spięć, nigdy nie uważałem cię za kogoś kogo mam się bać, więc zadaję pytanie: dlaczego na ciebie głosuję? I odpowiadam, bo to nie ja mam dostawać warny tylko spamerzy, bo to nie moja rola żeby się z tobą głócić tylko ludzi na tyle głupich którzy się na to decydują, bo to nie ja powinienem się ciebie bać, tylko ludzie którzy zaśmiecają to forum, a boją się przynajmniej ci którym zależy żeby nie dostać bana. Powiedziałem co chciałem, i się żegnam.

Z wyrazami szacunku. Godfather

Oh mon Dieu, cóż za piękny widok dla moich oczu. Cudowny avatar i sygnaturka :) zastanawiałem się nad powrotem na stanowisko zwykłego moda. Ludzie mówię, że zmiękłem... może trochę, niestety całą złość i wściekłość wyładowuję na szkole, więc tu brakuje mi nieco chamstwa, po maturze będzie lepiej. - Glifion

O$kar

Member
No to ja, tak.. dla odmiany zagłosuje na Glifiona.... Jak dla mnie jest to wzór sórowego i sumiennego moda (chociasz, jak mówią inni wiele, się ostatnio zmieniło....) Zagłosuje na niego jóż bardziej "dla tradycji" (bo trzeba wiedziec że jasy jush moim kandydatem 4 raz
tongue.gif
). Teraz posypią sie głowy bo oto Kacperex postanowił być najsórowszym modem... Zapowiada się ciekawy kwartał
biggrin.gif

Glif zdrowa rywalizacja nikomu nie zaszkodzi prawda? Będę bardzo zły...
tongue.gif
- KCX

Megarion

El Presidente
Wiecie co? Glifion przestaje być straszny, ludzie już go się nie boją.

Więc bez rozwlekania się głosuje na "chętnęgo" (on chyba wie oco chodzi) Kaca.
biggrin.gif

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ja zagłosowałe na Gothi'ego... Czemu? Glif pamiętaj że moje zdanie na twój etmat jest taki że nie jesteś surowy,m poprostu jesteś skuteczny, wkońcu w nas płynie tyska krew
wink.gif
i chyba także nienawidzisz spamu jak ja więc nie uwazam zebyś był surowy.
Arcane, cóż ostatnio go nie widziałem więc stracił to miejsce na rzecz Gothi'ego

Gothi... no cóż czasem dajesz ostzreżenia za błache rzeczy;)... dlatego cię wytypwałem... czemu dajesz warny za bronienie swoich racji(swojego zdania - jakby ktoś nie kumał
tongue.gif
)?
tongue.gif

Tak więc mój głos juz oddany, Glif życze ci wygranej
wink.gif
, wiem wiem lubisz te tytuły
wink.gif
...

Pozdrawiam Jodełko

EDIT: Ooo Glifion czyta temat
biggrin.gif
... jeszcze mnie skarci że nie głusowałem na niego
huh.gif

W tą dziedzinę życia nie wnikam, wysłałem właśnie małą prośbę do Clona... zobaczymy - Glifion

Dark Shadows

Active Member
Ja zagłosowałem na Glifiona. W końcu jego tytuł trzykrotnego zwycięzcy coś pokazuje. Jednak ja dałem głos, bo widzę, że pilnuje porządku jak i na forum jak i na czacie. Jego odpowiedzi na dany temat są, ( jeśli to jest wymagane) surowe. To prawdziwy antyspamer.
wink.gif
Może ostrzeżenia nie dostałem od niego, ale te dwa bany na czata ( no i mały kick na jakiś czas
biggrin.gif
Poprawie się
biggrin.gif
) mówią same za siebie.

Powiem jedno: Glifion bądź taki nadal. Dzięki tobie i całej reszcie to forum jest spokojne, bez spamu itp. itd. Powodzenia w "pracy”.
wink.gif

Lares_

Paladyn Wody
Ja głosowalem na glifa
bo ostalem ostrzeżenie nie dawno od niego .Tak mnie przywitał na forum
smile.gif

Ale ogolnie jest spoko
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Kushi

Weteran
Weteran
Здраствуй

Mój typ: Nie ma takiego

Dlaczego?

Po pierwsze na tym forum miałem jedno tylko ostrzeżenie (na innych wogóle nie mam
tongue.gif
) i dostałem je od Glifion-a wtedy zwanego inaczej (to jeszcze jak był ten elegancki layout z NK). Od tego czasu nie dostałem żadnego Osta ani nawet słownego upomnienia (chyba). Choć czasem myślę (jak przeglądam posty) żeby mi się należało. Nieważne.

Kan

Member
A więc. Swój głos oddaje na Glifiona. Ale nie dlatego że uważam iż jest on surowym moderatorem. Wybrałem go ponieważ dzięki swojej sumiennej pracy wyrobił sobie dobrą renomę. Budzi respekt wśród innych userów. Co z kolei nie jest wcale takim prostym dokonaniem.
A do tego on ma "To coś". Ma swoja niepowtarzalna klasę. I nawet gdyby jakikolwiek inny mod nastawiałby setki warnów, to i tak Glifion pozostanie w umysłach userów jako ten najsurowszy.

Cor Angar

Member
Popieram przedmówcę ;]
Jednak czuję że nie jest to w 100% czysto, bo nie wiem jak dokładnie pracuje zespół moderujący
smile.gif
nie mam tyle czasu by obserwować ich ruchy. Glifona kiedyś znałem, jeszcze pod starym nickiem - i uważam, że jest wzorowym moderatorem. Drugie miejsce Arcane, a dalej nie daję miejsc ^^

Z wyrazami szacunku
wink.gif

Robinhood

Member
Glif to ty jestes najsurowszy . Ale za to Cie lubie . Gdyby nie ty to watpie zebym oduczyl sie spamowania. Z mojej strony masz full respect bo wytepiles pelno spamerow. NIe wiem jak reszta moderatorow ale wiem ze ty jestes z nich najlepszy;)Ale moim zdaniem moglbys jeszcze troche zwiekszyc surowosc;)

p:s userzy mnie wyklna;)

piena

Member
oczywiscie ze na ciebie glif!!!!!!!! dales mi 2 warny
dry.gif
a ja glowkuje co zrobic zebys mi je sciagnalbo chcialbym byc w wojownikach Glif najsurowszy moderator na tym forum!!!!!!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom