Najsurowszy Moderator/ja 4

Jaki (według ciebie) Moderator/JA jest najbardziej surowy?

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

Lord Sado

Member
Gilfion, naturalnie. Z 75% warna których dostałem On mi dał 50%, no i sądzę że mi się należało. Nie wiem jak jest teraz, nie ma mnie na forum, lecz według mnie choćby jakiś moderator, dał w jeden dzień z 20 banów (sprawiedliwych) to i tak by go nie przebił
biggrin.gif
. Anty-spam

Odydoz

Member
To teraz ja oddam głos. Rzadko kiedy mam do czynienia z moderatorami - ostatni raz było to wczoraj z Glifionem, ale nie na niego oddam głos, lecz na... Oziego. Szczerze mówiąc, denerwuje mnie blokowanie wszelkiego rodzaju gier pojawiających się w dziale "Hobby" - i to nie gier w stylu "powiem coś a wy powiedzie cos innego związanego z tym" itd. Chociażby zabawa w "Osoba nade mną" i inna, polegająca na odgadywaniu, z jakiej gry to sreen.

Isgaroth

Member
Glifion jest najsurowszym modem, ale też najsprawiedliwszym. Dzięki niemu na forum panuje ład i porządek. On też rozprawił się pewnie z większościąspamerów na tym forum. Poza tym dostałem od niego warna
smile.gif
.

Pozdro
smile.gif
.

cichy

Member
Ach to staje się już monotonne. Glifion! A któż by inny jak nie on, sądze że dzięki niemu panuje tu jako taki porządek, choć inni moderatorzy też sobie świetnie dają rade, jednak on jest prawidziwym egzekutorem, osobiście nie dostałem nigdy żadnego warna, ale nie da się nie zauważyć jak Glif kosi spamerów...

Chris

New Member
Nie dostałem jeszcze żadnego warna/ostrzeżenia, ale po tym, co zobaczyłem w innych tematach mój wybór chyba nikogo nie zdziwi - Glifion.
Pozdro dla wszystkich
smile.gif
.

Kacperex

KacŚpioszek
No i tydzień się zakończył tak i nasz konkurs dobiegł końca
smile.gif

Zwyciężył:
Glifion

Gratulacje wygranej i kolejnego tytułu z rzędu.

Nagrody nie ma, ale satysfakcja jest wielka.

Następna edycja w MARCU
smile.gif

P.S.

Glifion tą ja wygram
smile.gif

Jeszcze raz gratki i życzę dalszej efektywnej pracy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom