Zapewne w gronie nominowanych brakuje takiej osoby jak Glifion [ (nie dodałem go specjalnie, ponieważ obecnie moderuje on tylko jeden dział, /nie ilość a jakość się liczy jak wiadomo/, ale wydaje mi się że i tak 3/4 osób które brały udział w głosowaniu w ogóle go nie zna i nie oddała by głosu) - Feo ] . Niestety przyznam, iż przeglądając forum, nie potrafię stwierdzić osoby, która naprawdę jest solidna w pilnowaniu forum. [Nie każdy ma tyle czasu aby pilnować ciągle forum (no ja w każdym razie go nie mam wiele), ale od tego są raporty i ekipa od raportowania (bo osoby raportujące się ciągle powtarzają), za co im jesteśmy wdzięczni ;] ]
Osobiście, jeżeli miał bym wybierać, to obstawiłbym, na Feomathara, gdyż wykonuje kawał dobrej roboty, a co za tym idzie jest wzorem dla reszty składu.
Jeżeli jednak chodzi o administrację, nadal stawiam na Gothiego, a uzasadnienie jest zbędne.
CYTAT
Dziwi mnie, że Daria, która miała najwięcej akcji moderatorskich..nie jest uznawana za surową xD
Nie akcje świadczą o możliwości moderatora… Taka drobna dygresja ; ].
Jeżeli dana osoba godzi się na daną posadę, powinna wiedzieć, iż jest ona czasochłonna bardzo, a z tego, co widzę, większość się godzi na to, by się pokazać, a nie w tym rzecz ;].
Dziękuje za oszpecenie posta ; >…
Zawsze do usług ;]