Najsurowszy Moderator/administrator

Moderatorem:

• Total voters
    0

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
No więc wiecie o co chodzi, oddawajcie tylko głosy, nie piszcie kto na kogo głosował, chyba że ktoś chce zaryzykować :>
Samych zainteresowanych, proszę o nie głosowanie na siebie.
Sonda potrwa 7 dni, po czym się sama zamknie.

Więc, do głosowania !

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Oficjalne wyniki głosowania:

Moderatorzy:
Daria [ 1 ] ** [4.55%]
Electric_Dragon [ 2 ] ** [9.09%]
Feomathar [ 9 ] ** [40.91%]
Kushi [ 3 ] ** [13.64%]
Nameless [ 3 ] ** [13.64%]
dudekkss [ 4 ] ** [18.18%]

Administracja:
Dadex [ 5 ] ** [22.73%]
doctor [ 4 ] ** [18.18%]
Gothi [ 7 ] ** [31.82%]
Kacperex [ 3 ] ** [13.64%]
szczurek [ 1 ] ** [4.55%]
yeed [ 2 ] ** [9.09%]

Zwycięzcom gratulujemy :p

Jak ktoś ma ochotę skomentować (bo mnie ktoś o to poprosił) to proszę bardzo.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
To ja tylko napiszę, że im surowszy moderator tym lepszy. Nikomu jeszcze warn nie zaszkodził, wręcz przeciwnie. Dlatego gratuluję dla Feo i Gothiego. Szczurek i Daria, wstydźcie się :D.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Surowy, znaczy ludzie się go boją - władca którego lud nie szanuje i się go nie boi, daje łazić sobie po głowie - nie może sprawować władzy bo wszyscy mają go za debila i idiotę, a i tak prędzej czy później ktoś wykorzysta jego słabość i go obali :p
Dobry władca to silny, stanowczy i surowy władca!
Zwycięzcom gratulujemy, oby tak dalej panowie ^^

Kacperex

KacŚpioszek
Jestem zażenowany wynikami!
Nikt się mnie za bardzo nie boi i nie jestem surowy, cóż czas to zmienić :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dziwi mnie, że Daria, która miała najwięcej akcji moderatorskich..nie jest uznawana za surową xD

Swój wynik skomentuje tak.....Ciepłe kluchy....czas to zmienić

szczurek

Menda serowa
Weteran
Ja tam i tak nikogo na siłe męczyć nie będe, chcecie to mnie obalajcie XD

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Ma pozycja też marna... pfff.... tylko 3? Trza sie poprawić ^^ i trochę nagonić zaległości ;]

tak daria to szczególny przypadek xd

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
CYTAT(Rangiz @ 21-07-2008, 10:30) index.php?act=findpost&pid=189996
. Szczurek i Daria, wstydźcie się :D.

Mała poprawka, Szczurek i Electric Dragon ; P. On ma tylko 1 ;].
Ja tam gratuluję zwycięzcom. Bo to nie był konkurs ''najgorszy moderator'', a ''najsurowszy'', więc nie ma się czym martwić.. Ba, wręcz przeciwnie, cieszcie się i radujcie! :p.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Mała poprawka, Szczurek i Electric Dragon ; P. On ma tylko 1 ;].

Ktoś grzebał przy wynikach, czy jeszcze dogłosował? Bo dałbym sobie głowę uciąć, że Daria miała tylko 1 głoś w chwili pisania tamtego posta. A ED ma 2 głosy AS :).

CYTAT
Dziwi mnie, że Daria, która miała najwięcej akcji moderatorskich..nie jest uznawana za surową xD

CYTAT
tak daria to szczególny przypadek xd

Pragnę zauważyć, że to nie jest konkurs na najaktywniejszego moderatora, tylko na najsurowszego. To jednak jest jakaś różnica :).

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ankieta nie została zamknięta, jej oficjalne wyniki na dzień 20.07.08 masz w moim poście podsumowującym konkurs. Dalsze głosy nie są już brane pod uwagę, no może tylko taką ogólną ;]

Phantom Lord

Active Member
Yeed, możesz się pocieszyć tym, że ja na Ciebie głosowałem xD To chyba dlatego, że najbardziej się czepiałeś moich... rozwojowych kłótni ze Świętym Jodłem. No gratuluję wszystkim, ale chyba faktycznie warny powinny na tym forum częściej się sypać. Nie mówię oczywiście o mnie...

daria

Szejn
Weteran
No, warny się sypią dość często od modów Phantom...

Ja np. usuwam duuużo postów i nawet inni userzy o tym nie wiedzą... Ostrzeżeń userów także nie widzicie, więc nie wiecie czy daję dużo warnów :p A ja dając warna nawet nie edytuje spamowatego posta, tylko od razu do kosza i ostrzeżenie w górę :p
A tak na marginesie nie chcę dawać za dużo tych warnów, bo niektórzy userzy na prawdę chcą zostać na forum i ja im chcę w tym pomóc... Wiem jak to jest. Wystarczy przeczytać moje pierwsze posty - pisałam jak n00b i spamer, dostałam 75% ostrzeżenia i zniknęłam z forum, bo już mnie to zniechęciło... Po długim czasie weszłam, warnów nie było i znowu forum polubiłam :D Zaczęłam pisać i myślę, że wyszłam na ludzi - dlatego mam nadzieję, że inni pójdą tą drogą co ja xD

Dlatego cieszę się, że jestem tą "łagodną" :D Chcę pomagać, ale jak widzę, że już ktoś olewa totalnie sprawę, to daje ostrzeżeń bardzo dużo... Zależy od usera, który jest na moim oku - po prostu próbuję oceniać, czy mu podarować ostrzeżenie i usunąć tylko posta z nadzieją na poprawę, czy od razu warna sypnąć :p

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Jednak pomimo ostatnimi czasy mojej mniejszej aktywności dalej uchodzę za surowego co cieszy. Mogę tylko powiedzieć, że jak wrócę do dawnej aktywności to będzie lepiej, czy też ciekawiej ;p

shooX

Ciasteczkowy Potwór
Weteran
Zapewne w gronie nominowanych brakuje takiej osoby jak Glifion [ (nie dodałem go specjalnie, ponieważ obecnie moderuje on tylko jeden dział, /nie ilość a jakość się liczy jak wiadomo/, ale wydaje mi się że i tak 3/4 osób które brały udział w głosowaniu w ogóle go nie zna i nie oddała by głosu) - Feo ] . Niestety przyznam, iż przeglądając forum, nie potrafię stwierdzić osoby, która naprawdę jest solidna w pilnowaniu forum. [Nie każdy ma tyle czasu aby pilnować ciągle forum (no ja w każdym razie go nie mam wiele), ale od tego są raporty i ekipa od raportowania (bo osoby raportujące się ciągle powtarzają), za co im jesteśmy wdzięczni ;] ]
Osobiście, jeżeli miał bym wybierać, to obstawiłbym, na Feomathara, gdyż wykonuje kawał dobrej roboty, a co za tym idzie jest wzorem dla reszty składu.

Jeżeli jednak chodzi o administrację, nadal stawiam na Gothiego, a uzasadnienie jest zbędne.

CYTAT

Nie akcje świadczą o możliwości moderatora… Taka drobna dygresja ; ].

Jeżeli dana osoba godzi się na daną posadę, powinna wiedzieć, iż jest ona czasochłonna bardzo, a z tego, co widzę, większość się godzi na to, by się pokazać, a nie w tym rzecz ;].

Dziękuje za oszpecenie posta ; >…

Zawsze do usług ;]

Do góry Bottom