Najgorsze gry to moim zdaniem:
Simsy-Jedyny cel tej gry to zarabianie i wydawanie kasy.Bez sensu.
Harry Potter-Gra jest banala.Zagrałem 2h i byłem prawie na końcu.
Menager-Poprostu nienawidze tej gry.Niewiem czemu.
GTA 1
Splinter Cell-Nienawidzę tej gry.Cały czs trzeba się skradać.
Dla mnie najgorsza gra, to NFS U2. Mnie to tak szybko znudziło, po drugim dniu. Szkoda kasy na takie coś, chociaż niektórym się podobało. Wogóle nie lubię wyścigów samochodowych. Simsy 2 też był niewypadł. Na początku zajawa i wogóle, ale po kilku dniach do widzenia.
dla mnie najgorszą a przynajmniej jednąz gorszych gier jest TES3 Morrowind marna imitacja Gothica grafa nawet nawet ale takie rzeczy jak walka, skakanie, tryb rozmowy (trzeba czytac prawie bez konca) duz oby jeszcze wymieniac, nielubie jeszcze Heroes IV bo to jest własnie jedna z tych gier które mają calkiem niezla grafa ale brak im klimatu poprzednikow.Mógłbym wymieniac o wiele wiele wiecej ale juz mi sie niechce
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.