Najemnik Lee

Status
Zamknięty.

matix24

Member
Mi gothic 3 nie ruszyl na kompie a jestem bardzo ciekaw jak bedzie wygladala zemsta Lee na krolu i reszcie doradcow? Czy jak przewodzi jakas grupa to czy jest tam ktos z znajomych?

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
W Gothic 3 dostępne jet kilka ścieżek.
- Innosa i gra się za króla i buntowników odbijając miasta z łap okrów.
- Beliara przeciwko ludziom i gra się troche dla orków a głównie dla asasynów z pustyni.
- Adanosa grasz dla Xardasa który współpracuje z orkami więć i dla orków.

Grająć ścieszką Adanosa lub Beliara jest zadanie aby zabić króla więc Idziemy do Lee dajemy mu rune teleportacyjną i sami również się tam teleportujemu i zabijamy króla i jego świte razem z Lee który nam pomoże. We dwuch bez żadnej grupy.
POzdrawiam.

Potak

Member
Trochę to stuknięte, bo niby Xardas Mroczny Mag, Adanos równowaga i mamy zabijać Króla i po stronie Orków być ?? ... Coś tu nie gła ... ;> Z resztą się mogę zgodzić :) Ogólnie Lee mało rozwinięty jest w GIII. Nie ma nic ciekawego z nim, Lestera, Gorna i Diego zawsze można gdzieś spotkać, jednak Lee cóż, siedzi w Klanie Młota bodajże, bądź Ognia i czeka na okazję aż wreszcie damy mu runę teleportacyjna do Króla ... Nic więcej ...

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Nie zapominaj że Xsardas był magiem ognia i sam wybrał czarna magie. A teraz planuje zabicie Króla gdyż ten posiada cząstkę boskiej mocy Innosa oraz zabicie Zubena przywódcy asasynów gdyż ten posiada moc Beliara. Xsardas dąży do równowagi chce zniszczyć boska moc na świecie bezi jako wybraniec i Xsardas również maja taka moc dlatego razem opuszczają ten świat. Xsardas nie jest taki głupi choć w dwójce nas zdradził ale ja uważam ze zrobił to w dobrej sprawie i cały czas nam pomaga. Trochę szkoda ze się tyle dowiedziałeś ale trudno będziesz miał mniejsza przyjemność z 3. Nie chciałem tyle mówić ale inaczej nie wiem jak to wytłumaczyć, jak coś to przepraszam i POzdrawiam.

matix24

Member
Na stronie Gothic Up w sekcji zbroje sa zbroje najemnika czy sa ty zbroje tych najemnikow orkow czy tak jak w gothic 1-2 najemnikow Lee.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
W trójce są tylko najemnicy orków i ich zbroje są inne niż najemników Lee z 2 i 1. Tu Lee nie ma swoich najemników jest sam. Choć to grubo nie na remat.

Potak

Member
El ja przelazłem Gothica III jako Buntownik ;] Tak więc wiesz, niestety tylko raz bo komp mi strasznie rwał :D A teraz jakoś nie ma weny ... Studia itd... Ale właśnie troche to skopane ... Ale cóż :) Ale jak bede grał kiedys to widze, że mam do kogo sie zwrócić :p Widze, że przeszedłeś i to nie jeden raz GIII tak więc spodziewaj się mnie ;] Bede Cie męczył :) Pozdrawiam

matix24

Member
Dzieki tylko tyle chcialem wiedziec. Moze kiedys w przyszlosci sobie jeszcze zagram w gothic 3

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom