Nabór Na Moderatora

Status
Zamknięty.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż....po wspólnej rozmowie ze szczurkiem doszliśmy do w wniosku, że potrzeba nam poszerzyć skład moderatorski.
Co wiąże się z problemem wyboru odpowiednich kandydatów. Ten temat służy waszej autoprezentacji.
Jeśli jesteście zainteresowani funkcjonowaniem na prawach moderatorskich i wypełnianiu wszystkich jego obowiązków...
Składajcie swoje zgłoszenia właśnie tutaj. Proszę także o krótkie uzasadnienia, dlaczego to właśnie wy macie nim zostać.

PS. Oczywiście proszę o nie składanie podań w stylu..
Cześć weźmiecie mnie na moderatora. jestem tu nowy i chętnie ssie tym zajmę

Weźmiemy pod uwagę wyłącznie osoby posiadające jakiś sensowny staż na forum.

daria

Szejn
Weteran
Ja bym się chciała zgłosić.... Zawsze chciałam moderować jakieś forum, a Gup to już marzenie :D Po prostu chcę zobaczyć jak to jest, pomóc ;P Dlaczego akurat ja? Nie wiem, Wy to oceńcie, czy się do czegoś nadaje czy nie, nie potrafię tego stwierdzić, na forum jest dużo zasłużonych userów, dlatego nie będę sie wciskać :p

Wismerin120

Zastępca Przywódcy Leśników
No to ja też się zgłaszam. Tak jak wspomniała Daria moderowanie na gothic.up to marzenie, dlatego jestem chętny :p.
Dlaczego ja? W sumie to już byłem modem na kilku forach a więc już mniej więcej wiem co w trawie piszczy.

Akasemis

Member
Pewnie i tak mnie nie przyjmiecie ale dobra, zgłaszam się
Byłem już modem na kilku forach związanych z grą "Rune Scape" i mam doświadczenie w moderowaniu, zasady polskie znam i praktycznie zawszę używam "ogonków" (ę,ą,ś itp.) nie jestem jakimś zapalonym modem który daje bana za byle co (oj ja znam takich modów, oczywiście nie chodzi mi tutaj o tych z Gup), tak jak już moi poprzednicy pisali, być moderatorem na Gup to marzenie, a więc jeżeli mnie przyjmiecie to obiecuję pełnić dobrą rolę moderatora, a jeżeli nie to nie będę płakał, w końcu to tylko forum :)

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ja się zgłaszam... Lubię G'up, a rządzenie na nim pewnie jest fajne :p
Jestem na forum bardzo często, mam w miarę dużo postów i chyba je pisze na temat. Dostałem tylko jednego warna, za kilka postów na jednej stronie (można było tylko 2, a ja miałem chyba 3 czy 4) w temacie "zniszcz marzenie" w zabawach, ale po nie długim okresie czasu mi go zdjęto ponieważ regulamin do tego działu się zmienił...

Byłem kilka razy modem na kilku mało znanych forach, lecz nigdy na żadnym poważniejszym nie byłem :p

Hm... Czy ja mam jakiś sensowny staż? Niby jestem na forum od dawna, ale dopiero od kilku miesięcy wziąłem się do pracy ;)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
dodam tylko oczywiście, że pod uwagę będziemy brali także aktywność na forum

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Może i ja spróbuje swoich sił w moderowaniu.
Dlaczego ja ?
Staż na forum 3,5 roku, spora aktywność (tegoroczny maturzysta = sporo wolnego czasu).
Doświadczenie jako takie mam, w każdym razie szybko się dokształcę.

Więcej nie ma sensu pisać, bo chyba nie jestem aż tak mało znany na tym forum i macie już o mnie wyrobione zdanie, sami wiecie czy się nadam czy nie.

Pozdrawiam.

El Bastardo

Władca Wiedźm
Moderator
Redakcja
Witam, jako że jestem na forum od kilku miesięcy (trochę mało) ale jestem niemal co dzień i myślę że jestem dość aktywny. Chciał bym spróbować być modem, nie mam w tym fachu w prawy bo nigdy nie byłem moderatorem ale mam nadzieję że się sprawdzę jeśli został bym wybrany. Jestem już wojownikiem i cenie sobie to wysoko, ale zostanie moderatorem to też wielki wyzwanie i wielki przywilej, chciał bym się z nim zmierzyć.
Pozdrawiam.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Jam, Rangiz z domu Marek xD, zgłaszam swoją kandydaturę.
CYTAT
dodam tylko oczywiście, że pod uwagę będziemy brali także aktywność na forum

No co jak co, ale na forum, od mojej daty rejestracji to 2, góra 3 dni mnie nie było.
Jak już wyżej wspomniałem moim atutem jest to, że jestem na forum bardzo długo w ciągu dnia. Nawet jak w coś gram to co 10 minut minimalizuje tą grę i wciskam "Zobacz nowe posty". Już mam taki nawyk.
Co do moderowania to piszę szczerze- mam zero doświadczenia, bo i nie było gdzie je zdobyć, gdyż to moje pierwsze forum na którym w ogóle "jestem". Na innych forach (nie koniecznie o Gothicu) nie ma tego czegoś, co mnie tu trzyma, ale nie o tym jest ten temat. Mimo braku doświadczenia zdaje mi się, że dałbym sobie radę. Szybko się uczę ( oklepany tekst xD).
Wydaje mi się, że 2 warny ( w tym jeden, moim zdaniem, nie za bardzo słuszny) w mojej dość krótkiej, choć intensywnej karierze, to nie tak dużo. W grupie moderatorskiej są więksi "zbieracze warnów" ( Jodełko :p)
Nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale pragnę zauważyć, że jestem dość pomocny. Często można zobaczyć moje posty w dziale pomoc.
Z resztą, co tu się chwalić. Sami oceńcie jaki jestem i czy się nadam. W końcu trochę już tu jestem i chyba mniej więcej wiecie czy taki osobnik jak ja, może pełnić taką funkcję.
Teraz kilka słów bez owijania w bawełnę. Moim marzeniem jest być tu moderatorem. Nie wiem czy mam szansę, ale marzenia warto spełniać i dlatego piszę to podanie.

P.S. Ilu moderatorów macie zamiar "zatrudnić"? Jeżeli oczywiście można wiedzieć.

W planach mamy przyjęcie 2 osób - szczur

Kraver Lynch

Weteran
Weteran
Redakcja
No dobrze, również się zgłoszę. Na wstępie mówię, że istnieje wiele osób bijących mnie ilością postów na głowę.
Mimo wszystko nie zniechęcam się i składam podanie.

Mimo, iż nie istnieję na forum długo, to biorę czynny udział w życiu i rozwoju forum. Chodzi mi o pomoc w sterowaniu Zakonem, pracy w gazetce i pisaniu wielu opowiadań. Poza tym uczestniczę w innych działań związanych mniej lub bardziej z samą grą Gothic. Poza tym uczestnicze w życiu gildii Leśników, zakładając np. wspólne opowiadanie o nas samych.
Od początków mojej egzystencji na GUp nie otrzymałem ani jednego warna (no może licząc jeden od yeeda, który został wystawiony pomyłkowo). Zawsze robie do końca to, co zostaje mi wyznaczone i robie wszystko, co w moich możliwościach. Także na penwno nigdy nie zawiodę. A jeżeli chodzi o doświadczenia z moderowaniem. Asem w tym nie jestem, ale z pewnością nadrobię braki.
Ostateczna ocena należy do Was. Sami wiecie jaki jestem, przeglądając moje tematy, posty, itp. i czy słuszną decyzją będzie wybór, czy odrzucenie mojej kandytatury.

Pablo

Member
To i ja się zgłoszę. Jestem na tym forum już od jakiegoś czasu. Może i nie mam za dużo postów ale piszę tylko tam gdzie jestem pewny, że komuś pomogę. Co do doświadczenia to jakiś czas jestem moderatorem na innym forum.

E

Electric_Dragon

Guest
I macie moje zgłoszenie.

Dlaczego ja:
- długi staż
- obecność na forum codziennie wieczorem(oprócz dni kiedy zjazdy mam), prawie zawsze na gg można mnie złapać
- myślę, że poprawną polszczyzną piszę więc będę starał się przykładem służyć.
- doświadczenie z innych for,
- spokojny ze mnie człowiek więc nie łatwo mnie zdenerwować.

Krótko i na temat

pozdrawiam
EDek

OFF: (Kraver tu nie o liczbę postów chodzi :) )

Kraver Lynch

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT(Electric_Dragon @ 08-04-2008, 17:00) index.php?act=findpost&pid=176977
I macie moje zgłoszenie.

Dlaczego ja:
- długi staż
- obecność na forum codziennie wieczorem(oprócz dni kiedy zjazdy mam), prawie zawsze na gg można mnie złapać
- myślę, że poprawną polszczyzną piszę więc będę starał się przykładem służyć.
- doświadczenie z innych for,
- spokojny ze mnie człowiek więc nie łatwo mnie zdenerwować.

Krótko i na temat

pozdrawiam
EDek

OFF: (Kraver tu nie o liczbę postów chodzi :) )

Wiem, chciałem jedynie podkreślic, że nie świecę taką ilością postów, jak pozostali kandydaci :)

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Przyszedł czas i na mnie. Nie będe się tutaj rozpisywał tylko powiem co nie co o mnie. Jeśli chodzi o aktywność na forum no to jest. Druga sprawa to staż. Jestem tu od 2006 roku, więc trochę tu już jestem ^^. Doświadczenie.. Byłem modem na (św. p : P) GK, obecnie super moderator na forum Cesca. Pełniłem też tę funkcję na kilku innych mniejszych forach. Wiek.. Przyznaje że jestem jeszcze młody (13 lat).. Chciałem dodać że na forum jestem gdy przyjdę ze szkoły. Nie cały czas ale długo.. Nie ma mnie w nocy bo wtedy śpię : P. W sumie to tyle.. Czekam na wyniki..

Jay_Kay

Magister vitae
Cóż, bycie moderatorem to byłby dla mnie zaszczyt i to bez zbędnej wazeliny :)
Doświadczenie w moderowaniu mam (tutaj odwołam się do wiedzy kolegi Dark Shadowsa, który nie pisze bo nie ma prądu pewnie), staż od października 2005, aktywność przejawiam/łem cały czas od momentu rejestracji (oprócz czasu hacka)- nie ukrywam, że z czasem bywa różnie, ale zwykle udaje mi się wygospodarować te 0,5 h żeby chociaż przejrzeć forum. Jeśli zostałbym moderatorem, to na pewno to się zmieni, zwłaszcza, że najgorszy okres mam za sobą :)
A co do tego jakim człowiekiem jestem - to już chyba mogliście poznać przez te 2,5 roku, sam o osbie pisał nie będę, niech moje posty świadczą same za siebie :)
Co będę więcej pisał - i tak pewnie, jak to napisał Feo, macie o mnie wyrobione zdanie. Mam nadzieję, że pozytywne ;)
Pozdrawiam.

Vullin

Feainewedd
No to może i ja spróbuję swoich sił ;P Co do stażu, to na forum jestem od ponad roku. Jeśli chodzi o aktywność to bywa różnie, jednak jeśli dostałbym stanowisko moderatora z pewnością by się to zmieniło. Staram się pisac tam, gdzie mam coś do powiedzenia, nie lubię spamu i pisania "na siłę" ;p Jednakże zawsze znajdę chociaż chwilę czasu, aby przejrzec co napisali inni. Doświadczenie? Od czerwca 2007 prowadzę własne forum, które rzecz jasna jest dużo mniejsze od Gup, ale mimo wszystko daję radę... myślę, że dałbym radę również tutaj jako moderator. Co tu więcej pisać... większość składu administracji mnie mniej lub bardziej zna, więc bardziej rozpisywać się nie muszę.

Cisu

Member
A co mi szkodzi, też spróbuję.
Na forum jestem, jak widać, od roku 2005, niedługo miną trzy lata od mojego zarejestrowania się. Doświadczenie w moderowaniu posiadam, więc z tym nie będzie problemu, ewentualne braki w tej wiedzy postaram się szybko uzupełnić. Jedyną sprawą sprzeczną, która działa całkowicie na moją niekorzyść, jest mój brak większej aktywności. Nie będę się na tym polu usprawiedliwiał - po prostu uważam, że są tematy, w których nie mam nic ciekawego do wniesienia i wolę nie wypowiadać się w ogóle, niż pisać jakieś głupoty (nie ma tu żadnej aluzji do nikogo). Ostatnio zaliczyłem też, dłuższe zniknięcie, które (tutaj chciałbym się usprawiedliwić) nie było w pełni moją winą, ale i tak, gdy mogłem, pojawiałem się na forum, choćby, aby przejrzeć tematy. Nie będę tutaj pisać o swoich zaletach, gdyż nie ja jestem od oceniania samego siebie. Mam nadzieję, że zostanę chociaż wzięty pod uwagę :p.

Txau.

szczurek

Menda serowa
Weteran
No więc tak, niektorzy może stwierdzą że decyzje podjęliśmy za szybko, że na moda nadaje się kto inny itp.
Uwierzcie mi - tak trudnego wyboru w sprawie moderatorow nie ma chyba żadne inne forum. Wszyscy jesteście częścią tego portalu i chciałbym żeby tak pozostało. Na pewno kiedyś dostaniecie swoją szansę - ja wam to obiecuje.

Puki co cheć zostania moderatorem wyraził Kushi, a w historii G.up zawsze było tak że Weteran ma pierwszeństwo.
Druga osoba którą widzimy z yeedem na tym stanowisku to Daria. Mieć kobietę w swoich szeregach to zaszczyt, w końcu damska ręka potrafi czynić cuda.

Od razu mówie że palce w tej sprawie maczałem ja i yeed, więc ewentualne skargi prosze kierować na gg.
Gratuluje nowym moderatorom. Liczymy na sumienne wykonywanie swoich obowiązkow :)

Fakt faktem, że cięzko wybierać sposród tylu zasłużonych i zdolnych ludzi..ale mam nadzieje, że rozumiecie..
w końcu wszystkich nie możemy awansować....(Y)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom