Na Odstresowanie

Status
Zamknięty.

rafell

Member
Witam. Poszukuję dobrej gry na której mogę wyładować drzemiącą we mnie agresję. Miałem naprawdę paskudy dzień (szczerze to najgorszemu wrogowi nie życzę) i muszę jakoś to odreagować. Zrobić totalny rozpiernicz, czerpać chorą satysfakcję z tego etc. Co polecacie?
Temat można przypiąć dla ewentualnych psycho-maniaków :)

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
Bloodrayne? Nie dość że fajna bohaterka, to odcinanie nóg, rąk, głów, szatkowanie, i wysysanie krwi z nazioli to pozeja.
Prototype podobne, jednak nie takie fajne.
Tudzież jakąś strzelankę po sieci, ale jak jesteś słaby w te klocki to tylko będziesz się denerwował :p

Silden

RPG'owiec
VIP
Może bijatyka? Street Fighter, Tekken itp. Nie ma się co rozpisywać bo wiadomo o co w tym chodzi. :p

Vender

Member
Ja bym ci polecił Manhunt'a. Co tu dużo mówić całkiem ładna oprawa graficzna, fabuła.... ale i tak najważniejsza jest rzeź. :D Polecam.

Koza123

Nadworny błazen Rangiza
GTA- możesz gościa tłuc np. kijem do baseballa, kataną itp. Są też bronie palne. A jeśli chodzi o fabułe to jakaś jest.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja polecam Left 4 Dead, fajna grafika, gierka też niczego sobie, na odstresowanie w sam raz :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dla mnie Call of Duty 2 wystarczająco rozładowuje napięcie :) Postrzelać do niemiaszków od czasu do czasu.

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Crysis : )

w zadnej innej grze nie mialem takiego ubawu, jak w tej gdy mieliem koreanczykow przez pierwsze etapy gry

Dzyl

El Principe
Jeżeli chodzi ci o totalną rozpierduchę to polecam Chaos Legion. Tam to dopiero jest rzeź...Gra podobna jest do Devil May Cry. Chodzisz gościem z mieczem i możesz przywoływać różne demony itp, i cały czas siekasz różne stwory.
Oprócz tego to Prince of Persia, najlepiej Warrior Within. Też niezła rozróba jest.
Co do Manhunta to się raczej nie zgodzę...Owszem, można czasem nieźle kogoś zmasakrować ale w grze jest dużo skradania i czajenia się na wrogów, gra nie należy do takich gdzie biegasz i nawalasz we wszystko co się rusza czym popadnie.
Jakieś GTA też może być, jest dużo możliwości, więc można się odstresować chociażby na rozwalaniu każdego przechodzącego człowieka.
Na odstresowania dobre są też różne bijatyki, Mortal Kombat, Street Fighter, Tekken itp.

Polecam grę Postal 2 (albo 3, apocalypse weekend), odstresowanie prawie gwarantowane a przy tym dobra zabawa. Dorzucę jeszcze Painkiller'a.

rafell

Member
Właśnie lecę z instalką Left 4 Dead 2. Ciekawe co z tego będzie.
Być może i jutro skusze się na Postal'a.
koza123 czy spotkałeś kiedyś gracza któremu trzeba by było tłumaczyć czym jest GTA?
Tekken i Mortal Kombat mnie jakoś nie ruszają szczególnie. Może dlatego że już troszeczkę gram w te tytuły

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Red Faction : Querilla
aż miło patrzeć jak rozwalasz wszystko na swej drodze od domów po wieżowce.

Prototype
zaczyna się rozkręcać po 3 bossie, wtedy już masz prawie wszystko dostepne i jatke na całego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom