Na Którym Poziomie Isc Do 3 Rozdziału

Status
Zamknięty.

tosiapl

Member
A nie lepiej, gdy będzie kosztowała 20 PN ? I lepiej chyba jak będę inwestował siłę do ok. 90 chyba nie ?
Teraz dawać 60 do kuszy ?

Skull

Member
Dawaj w kusze do 64 bo to sie przyda na smokach. O wiele latwiej je rozwalic z luku/kuszy niz w zwarciu. Jak zalatwisz jeszcze sobie jakas dobra kusze przy 64% smoki wejda Tobie raz dwa.

tosiapl

Member
Oto aktualny stan postaci
ddc0ysdhbmyiw6lvhqoi.jpg

Dodaje wszystko do siły, ale nie wiem czy założę wielki magiczne ostrze na smoki :/
Wykorzystałem siłę ze zjedzenia jabłek, z kapliczek Innosa, za ofiary pieniężne u Darion'a, 4 gulasze Thekli, 3 smocze korzenie, 3x Stara Kamienna Tablica Siły I, 1x Stara Kamienna Tablica Siły II, 1x Stara Kamienna Tablica Siły III.
Co teraz z siłą ?

PS
Jakoś nie chcę wykorzystywać bugów :p

Zomin

Member
Moim zdaniem powinieneś wykorzystywać te wszystkie dodatki dopiero pod koniec... Najpierw trening siły do jakichś 100 pkt.. Ja tam nawet posiadając Duże Magiczne Ostrze Na Smoki i tak zabiłem ostatnią bestię przy pomocy zwojów. Walka normalnym orężem potrwałaby zbyt długo. Przydawało się ono jedynie na wszystkich poszukiwaczy, jaszczuroludzi i inne potworki, które stałe mi na drodze do ożywieńca.. Dzięki DMONS zabiłem pierwszego spotykanego na wyspie większego gada, Feodarona pięcioma uderzeniami, ale broń ta w ogóle nie jest potrzebna do ukończenia gry.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Naucz się robić mikstury siły.Wykorzystałeś 3 smocze korzenie(to był błąd),ale powinno być ich jeszcze z 10.Więc zrobisz 10 mikstur,czyli 10*3=30 siły, wykorzystaj te tabliczki co masz to masz razem ze 170 siły i będziesz mógł udźwignąć DMONS.

jacksonheyes

Member
Up

Smoczych korzeni z tego co pamiętam jest tylko 8 sztuk. Trzy już zużył, a więc będzie mógł powiększyć siłę o 15.

Aha zapomniałem, że jeszcze na dworze Irdorath Milten albo Vatras sprzedają smocze korzenie.

Szeryf1592

Pomocnik Magów Wody
Jeszcze mają je też Sagitta i jak się nie mylę Constantino.W Khorinis jest 9 smoczych korzenii+ze 3 do kupienia ,ty wykorzystałeś 3 smocze korzenie,więc pozostało ci jeszcze z ich 9.To masz razem 27 siły.

Bury_Zenek

Rycerz Wody
i jeden smoczy korzeń jest za posągiem przy wejściu do komnaty naczelnika albo do tej sali z trollem przed naczelnikiem. chodź po handlarzach i szukaj eliksirów na siłę i inne bo kupcy ich czasem mają. zjedz 50ciemnych grzybów to dodaje ileś many zawsze się przyda jabłek też dużo jedz.
ale i tak jesteś bardzo dobry to przejdziesz spokojnie grę dobij siłę do 150 i załóż pas +10siły i masz duże magiczne ostrze na smoki. albo dodaj 160siły i pas +10 to będziesz mieć topór berkensera 200obrażeń najlepsza broń w grze.

Gaan

Handlarz
Raczej tak ale mógłbyś jeszcze popakować w siłę i zdobyć ok. 25 poziom a będziesz mógł rozwalić jednego lub 2 orków na raz i radziłbym popracować nad punktami trafień wiem że trzeba by nabijać levele ale jest jeden sposób: Idź do Darona (stacjonuje w mieście) i daj mu 20 ofiar po 50 zł a dostaniesz +80 punktów trafień

luke22

Member
pewnie wiele osób się ze mną nie zgodzi ale uważam że pakowanie w kusze jest niepotrzebne, ja skończyłem gre na 33 levelu a miałem ponad 150 siły (grałem bronią jednoręczną, łowcą smoków). jak kiedyś grłem to popakowałem w kusze i w sumie troche utopiłem punkty, choć przyznaje że kusza jest wtedy o wiele lepsza. a jeśli chodzi o Ciebie to eliksiry siły, noś wszelkie pierścienie itp. siły, (ochrona samego pancerza wystarczy), możesz jeszcze podexpić oczywiście, a ostatnia deska ratunku to bug z busterem, ale nie chcesz grać na bugach a ja całkowicie sie z Tobą zgadzam ;)

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom