Na Co Czekacie?

Status
Zamknięty.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Właśnie była masa tematów z "naj..." grami. A teraz może by tak napsiać jakie gry w roku 2006 wyczekujecie. W końcu spora część forumowiczów lubuję się w PieCowych RPGach(MMORPG, cRPG itd.), a ten rok ma ich przynieśc sporo.

Ja bardzo wyczekuje Hellgate: London. Od kiedy zobaczyłem tą grę w HotNews na Hyperze w zeszłym roku odrazu mi ślina zaczeła kapać. Widok ma być FPP/TPP. Po screenach na dotatek widać, że to będzie połączenie cRPG z shooterem! Nie wiem jak wy, ale ja o innej takiej grze nie słyszałem. Dochodzi do tego możliwość grania po sieci! Gra ma być oczywiście nastawiona na akcję.

Więcej możecie poczytać tutaj.

A oto kilka screenów.

Link
Link
Link

Gelo

Member
W sumie to ja czekam tylko na G3 . Może nie wyglądam nowości ze względu na mój sprzęt, który liczy sobie około sześciu lat
sad.gif
sad.gif
. Nawet nie orientuje się, co ma wyjść w najbliższym czasie. Gry które mnie interesowały, czyli NFS MW i Call Of duty 2 już wyszły.

Pozdro

Megarion

El Presidente
Więc tak
cool.gif
:

-> Oblivion - niby będzie już wkrótce, ale zbytnio w to nie wierzę. Chciałbym, żeby ten RPG twórców Morrowinda pobił poprzednika na głowę, zarówno fabułą, ilością NPCów, zadań, wielkością terenu itp. - co ciekawe, prognozy dają na to wielkie szanse.

-> Gothic 3 - dla zasady
biggrin.gif

-> Splinter Cell 4 - Duble Agent

-> Lord of the Rings: Battle for Middle - Earth II

doctor

Wariat
Weteran
Ja czekam z utesknienem na
(jak kazdy prawie) G3 chociaz nie wiem czy mi ruszy...

potem...
MotoGP4 na PC
oraz na Godfathera albo Mafie2 wiem ze to beda hity no chyba ze cos sknaca ale narazie sie nie zanosi...

QUOTE Wiedźmin - CDP chyba się postarał, a więc zobaczymy.
taaa tez na niego czekam!
smile.gif
wiesz cos moze o postepach KCPX ?

G

Gray_Fox

Guest
Na co czekam ? Na Gothica III, by znów , ponownie zanurzyć sie w tym wspaniałym światku. Czekam równiez na kolejną wersję soldata, ciekawe jakie bedą dodatki xD
hmm, wspomne również o Fife 2007, czy innej gierki tego typu. Wspomniał doc. również o Mafi 2. Ja też na nią czekam, już od dawna ;P

Pzdr.

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
Oblivion

Czekam na tą gre z utęsknieniem. Morrowind, choć miał błedy był cudowny. A Oblivion go pobije, nie mam do tego żadnych wątpliwości. Wspaniała grafika, interesująca fabuła, bogactwo świata Tamriel...A premiera już 20 marca. Nareszcie ;]

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Generalnie nie mam nic na oku poza Gothickiem III. Faktycznie trochę kijowo z tą wrześniową premierą ale i tak nie wyjdzie we wrześniu tylko znając producenta na przełomie lutego i marca 2007 więc nie ma się co denerwować na zapas. Chętnie bym też zagrał w jakiegoś MMORPG. Słyszałem coś o D&D online ale nie znam daty premiery ani innych istotnych szczegółów. Tak czy innaczej jeśli cena będzie normalna a za grę zapłaci się raz (tak jak w Guild Wars) a nie jakiś chory abonament to można powiedzieć że jestem zainteresowany....

Grour

Member
Hmmm... Na co ja czekam? Jest kilka gier w które chciałbym zagrać...

» Gothic 3 - chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego ;P

» HellGate: London - grę tworzą ludzie którzy zrobili m.in. Diablo 2 - LoD, więc znają się na tym i z pewnością to będzie wspaniała gra ;D

» Diablo 3 - nie ma narazię oficjalnej strony i nie wiadomo za dużo o tym produkcji (nawet nie wiadomo czy napewno wyjdzie), ale wiem że to będę wspaniała gra i bardzo chciałbym w nią zagrać.

» Metal Gear Solid "Online" - niby ma wyjść wersja na PeCeta w której główny nacisk będzie włożony na grę w sieci. Dla mnie MGS jest najlepszą grą z tymu skradanek i z wielką chęcią zagrał bym z żywimi ludźmi przez sieć.

» Driver: Parallel Lines - może tym razem programistą uda się zrobić jakiś pożądny produkt. Oby!

» World of Warcraft: The Burning Crusade - czekam na ten dodatek od kiedy się dowiedziałem że wyjdzie.

Jak narazie to na tyle, więcej nie mogę sobie przypomnieć, może to przez późną godzienę
dry.gif
.

Shadow27

Member
Ja "czekam" (czyt. chciałbym już sobie pograć w nie) tylko na TES:Oblivion i Gothic 3 , na nic więcej nie czekam no chyba , że doliczyć do tego WoW Burning Crusade , ale co do tego to nie mam pojęcia kiedy wyjdzie

Phoenixx

Member
A wiec xD :

- LOTR - BOME 2 : juz chyba wyszla x] musze jak najsybciej dorwac xD
- WoW Burning Crusade : mimo ze nie gram na platnych servach , czekam na ten dodatek z utesknieniem x]
- Warcraft 4 - tego na pewno sie ne bede mogl spodziewac w tym roku .. no ale coz ^^ musze uslysze chociaz ze cos takowego powstaje x]
- Medieval 2 Total War : lubie strategie tego typu , po rome czas nadszedl na medieval x]
- no i ofc Oblivion i Gothic III x]

Roni

Member
Ja najbardziej to czekam na Wiedźmina (ciekawe czy uda się CD Projekt RED dobrą grę, na razie wszystko wskazuje, że tak). A oprócz Wiedźmina to czekam na Football Manager'a 2006, The Movies: The Stunts and Effects, NHL 2007 i Mafie 2. No i oczywiście jak co roku czekam na S.T.A.L.K.E.R'a. Słyszałem o Polskim Falloucie, Forlon World i na niego też czekam.

Xombium

Member
Jak kazdy: G3 :]. Ale czekam tez na Obliviona i Wiedzmina. S.T.A.L.K.E.R by sie przydal :]. Reszta gier na ktore czekalem juz powychodzily wiec nic wiecej.

sir frugo

Member
Ja z utęsknieniem czekam na Gothica 3. Ślina mi cieknie również na Obliviona. Pozatym wyczekuję The Godfather i Heroes V.

Lubię też skradanki, więc myślę, że Splinter Cell 4 już w krótce wyjdze.

Pozdro.

Jedi

Caporegime
VIP
Ja czekam na Ojca Chrzestnego, to będzie hit na miarę mafii. Na g III jak wszyscy
(mi pujdzie - buhahaha[szyderczy śmiech]) Czekałem na Prince of Persia ale sie doczekałem... o jeszcze duke nukem forever (buhahaha) Ale tak wogole to najbardziej na ojca chcestnego i na Oblivion... Ze mnie to już będzie wszystek.

Pozdro

Kacperex

KacŚpioszek
Jak by to powiedzieć nie czekam, za żadną grą, gdyż wiem, że nie będę miał czasu na grę jak jakaś wyjdzie, to wyjdzie. Już teraz mam mało czasu na grę, a co dopiero potem
smile.gif

Gothic 3 - Tak dla uzupełnienia kolekcji. No i zobaczymy co spłodzi PB

Diablo III - Już jest w produkcji, a nawet było skończone. Grour widzę, że mało się interesujesz ów grą
smile.gif
Tylko dolina, że będzie w 3d coś a'la Gothic. Przez to straci swój urok i klimat :/

Splinter Cell 4 - I like it będzie się działo i diametralnie zmieniona fabuła
smile.gif

Wiedźmin - CDP chyba się postarał, a więc zobaczymy.

S.T.A.L.K.E.R - Ale ta gra zostanie chyba w gronie "w produkcji" (wiecznej
happy.gif
).

Pozdrawiam

cichy

Member
Oczywiście na pierwszym miejscu stawiam Gothicka 3, ale to jeszcze daleka przyszłość.
Gry na które aktualnie oczekuje to:

- Godfather: być może następca wspaniałej giery jaką była Mafia, mam taką nadzieje, że znów poczuje magię tego gangssterskiego świata jaką nieatpliwie posiadała Mafia

- Heros V: cóż chętnie zobacze jak będzie wyglądać kontynuacja tej wspaniałej gry

- Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots: gierka ma wyjść na PS3 prawdopodobnie w 2007 roku, czyli coś jak G3. Na playa 3 już zbieram...

To chyba wszystko

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Ja szczerze mówię że czekam tylko na The Godfather, ale boję się żeby nie zrobili z niej gniota bo gra ma wielki potencjał który dobrze wykożystany moze przynieść wymierne korzyści w graczach na całym świecie.

Gra tak zwana zapasowa jak by Godfather okazało się beznadziejne to Gothic III, ale to już nie to samo, z tego co widze po zapowiedziach to średnio mi sie ta gra podobać będzie.

Z wyrazami szacunku. Godfather

pepon

Member
Ja tam najbardziej czekam na Gothic'a 3, gdyż ta seria mnie zafascynowała i chcę przejść także najnowszy produkt, który niestety wyjdzie za fiu fiu...
Poza tym nieomieszkam zagrać w Obliviona, bo chciałem chociaż zobaczyć jak ta gra będzie wyglądać.

Poza tym to chyba na nic, lecz na pewno zagram w Heroes'ow V, ponieważ kiedyś Heroes III była moją ulubioną grą. Czwórkę skopali, ale może V będzie lepsze.

GOTHIC !!!!!!!
biggrin.gif

Edit: Łeeee no jak mogłem zapomnieć ; czekam tez oczywiście jeszcze na Wiedźmina. Książka jest jedną z moich ulubionych, więc muszę zobaczyć jaka będzie gra.

GOTHIC !!!!!! WIEDŹMIN !!!!!!
laugh.gif

Pozdrawiam

halek

Member
Ja czekam na gierki głównie z gatunku (MMO)RPG.

1. Gothic 3 - podstawa, ale jeśli okaże się kiepski to pozostaje jeszcze...
2. ...TES:Oblivion - na screenach i trailerach wygląda znakomicie i na pewno będzie poważnym konkurentem dla Gothica
3. Gra na którą czekam prawie jak na G3 czyli Wiedźmin - zapowiada się naprawdę świetnie, napewno zagram.
4. Gierka MMORPG : Two Worlds - gra bardzo zbliżona do World of Warcraft, dla ludzi którym WoW się znudzi gierka ta będzie na pewno dobrą alternatywą.
5. Age of Conan - kolejny MMORPG, ma być jednak bardziej mroczny i krwawy od WoW. Zapowiada się ciekawie.
6. Hitman:Blood Money - kolejna część świetnej skradanki, mam nadzieję że okaże się lepsza od H:Contracts choć ten też nie był zły.
7. Splinter Cell: Double Agent - w poprzednie części nie grałem ale słyszałem że są świetne, a najnowsza odsłona zapowiada się wyjątkowo ciekawie więc...

Ogólnie ten rok jeśli chodzi o gierki, zapowiada się naprawdę dobrze i napewno będzie w czym wybierać... o ile te gry nie wyjdą w 2007 r. (o Obliviona się nie boję, premiera wkrótce
smile.gif
)

mogget

forumowy obibok
VIP
Ja czekam tylko na trzy gry mianowicie:
-Gothic 3-wiadomo czemu nie trzeba nikomu mowic
tongue.gif

-NeverWinterNights2-(niepamietam jak sie to pisze)NWN bylo swietne wiec 2 musi byc jeszcze lepsza
-Obllivion-tez lubieTES3 i TES4 powinna wypasc swietnie
biggrin.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom