Mugen

Status
Zamknięty.

Nike

New Member
Mugen to gra typu bijatyki oparta na podstawie filmu animowanego pod tytulem: Dragon Ball
Czy ktos w to ciupie czy ktos interesuje sie spirytami do niego? Kim zazwyczaj gra, i na jakiej wersji.

Warriv

New Member
QUOTE(Nike)
Mugen to gra typu bijatyki oparta na podstawie filmu animowanego pod tytulem: Dragon Ball
Czy ktos w to ciupie czy ktos interesuje sie spirytami do niego? Kim zazwyczaj gra, i na jakiej wersji.

Małe sprostowanie Dragon Ball to nie film tylko kreskówki, a dokładniej anime.

Mugen to świetna gra. Nawet teraz czasami włączę i trochę pogram. Na kompie mam Mugena 1 (z dodatkowymi postaciami :D ), Mugena 2 i mojego ulubionego Mugena 2005. Moją ulubioną postacią (w 2005) jest Majin Vegeta SSJ 2 a później Goku SSJ 2 i Tonk SSJ.

Pozdro

zaitsev

Member
To ja dodam jeszcze jedno sprostowanie mugen to nie jest wcale gra oparta na dragon ballu. Jest to gra/program w ktorym kazdy moze sobie zrobic wlasne postacie, areny itp. A ze wlasnie dragon ball czesto sie pojawial w mugenie to tylko z faktu ze na PC niema dobrej bijatyki w realiach dragon balla. A co do topicu to mugen jak na swoj wiek i pomysl bardzo ciekawy i fajny. Chodz jak mowicie o dragon ballu to posiadam Dragon Ball Budakai Tenkaichi 2 na ps2 i jednak jest lepszy niz mugen , polecam :p

doctor

Wariat
Weteran
hmm... a ma ktos bijatyke ktora jest na pc, osadzona w realiach dragon balla ale zrobiona z rozmachem ? no wiecie... 3d, dobre efekty swietle, widowiskowe walki itd ? :)

ma ktos cos takiego ? bo jak tak to z checia bym nabyl :p

zaitsev

Member
Jestem fanem dragonballa od dawna i z tego co wiem to nic dobrego nie wyszlo na PC. Ewentualnie mozesz jeszcze sobie sprawdzic mody do quake III i half-life (niepamietam czy 1 czy 2). Nie gralem w nie ale ze screenow wynika ze ten z halflife to ciekawy modzik.

Warriv

New Member
Mod się nazywa "Bid for power" tu jest link skąd można go ściągnąć. Sam osobiście nie grałem, no ale screeny mówią same za siebie :p Poza tym jeśli chcesz pograć w coś dobrego osadzone w realiach Dragon Balla to polecam grę na GBA "Legacy of Goku 2" :p

Pozdro

zaitsev

Member
No to za bardzo nie sa gry na kompa ale coz. A jezeli juz mowimy o ROMah na GBA to lepiej Legacy of Goku 3: Buu's fury albo Dragonball Z:super warriors.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom