Moje Pytania

Status
Zamknięty.

luke22

Member
Witam w tym temacie będę zadawał wszystkie moje pytanie żeby nie zakładać wielu tematów.
A moje pierwsze pytanie: dlaczego niektórych przedmiotów nie da się podnieść, czy to bug czy jest z czymś związane?

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Bug, jak niemal wszystko inne z ZB. Rzeczy typu skrzynie z futrami czy beczki z rybami to pozostałości z Gothica 3 (W G3 w np. Silden były questy związane z tymi rzeczami), a hindusi ze studia Trine Games nie raczyli tego usunąć i teraz są przedmioty, których nie da się podnieść.

luke22

Member
Mam problem. Otóż ide do jaskini po element pancerza wędrowca, a bohater nie chce go wziąć. Jest nawet animacja podnoszenia ale ni nie wyświetla mi sie nawet nazwa tego przedmiotu. Czy ktoś wie dlaczego?

bimber12345

Member
Misja z Wędrowcem jest bardzo zbugowana, więc jeśli nie możesz podnieś oznacza to, że tego w tym savie tego nie zabierzesz :p

Kacperex

KacŚpioszek
Na jakiej wersji patcha grasz?
Mi dopiero na 1.089 udało się podnieść ostatnią część Pancerza. Wczesniej nie mogłem.

luke22

Member
Odpuściłem sobie po kilku próbach wzięcia tego przedmiotu. Czy ten pierwszy element to coś bardzo cennego?

Kto uczy mistrza kusznictwa i walki dwoma mieczami?

Kacperex

KacŚpioszek
Kusznik II
Anog Silden

Mistrz łucznictwa III
Raik Gotha

Kazus Faring (zamek)
Raik Gotha

Coś w ten deseń :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom