CYTAT
Viqux.. Fotograf od lat : >.
eee nie
fotografią interesuje się od marca :]
CYTAT
Przyznam że wykonanie jest bardzo dobre, i z tego go widzialem na zdjęciach masz półprofesjonalny albo profesjonalny aparat.
Powiedz mi te zdjęcia miasta robiłeś z bloku? Czy z jakiegoś wysokiego piętra?
Jeśli chodzi o aparat, to chyba można stwierdzić, że jest półprofesjonalny - zaawansowany kompakt Canon PowerShot S3 IS. Jestem z niego bardzo zadowolony.
Te zdjęcia robiłem z okna, mieszkam na 11 piętrze w bloku.
CYTAT
Widać że robisz zdjęcia już długo i bardzo dobrze ci to wychodzi, większość zdjęćć mi sie bardzo podobała, ale "modelka" (pisze tak bo nie wiem kim dla ciebie je jest) która znajduje sie na wyżej wymienionych jest po prostu zjawiskowa. Jako koneser uroków damskich na tym forum z czystym sumieniem mogę powiedzieć że zauroczyła mnie owa twarz, a rzadko owo zauroczenie mi sie zdarza, ostatnia kobietą która mnie zauroczyła była moja ukochana.
No właśnie niezbyt długo robię te foty, ale mogę powiedzieć, że aby opanować podstawowe zasady fotografii, wystarczy naprawdę kilka dni - jak już je opanujesz i masz pomysł, to mozna strzelać naprawde cudne fotki. Kompletni nowicjusze robili piękne foty, jednak sęk w tym, że nieraz te zdjęcia miały wady techniczne, ktore je po prostu dyskwalifikowały - dlatego warto poznać te zasady, by potem nie zepsuć głupio świetnego zdjęcia, lub dobrze wykonać fajny pomysł na fotkę.
Ta dziewczyna z portretów to moja siostra. Dziwnym zbiegiem okoliczności wszyscy o nią pytają.. ciekawe dlaczego
pozdrawiam