Moja Galeria :)

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
jestem pod wrażeniem. Naprawdę świetne fotografie i wcale nie gorsza strona. Wszystko dopracowane... RESPECT.

Pozdrawiam i polecam

szczurek

Menda serowa
Weteran
Bardzo podoba mi się "Natura". Zdjęcia w klimacie, który ubóstwiam. Piękne, jak masz takie jeszcze, to zamieszczaj, ja chętnie popatrzę :)

Edit: LoooL kto mi posta pobrudził :p

xenex

Member
Bardzo ładne fotki, przyznam że masz talent do ujmowania niektórych rzeczy. Bardzo ładnie sfotografowałeś naturę czy też miasto, ogólnie spoko. Strona też ładnie zrobiona, a więc nie ma się czego czepić:)

Wismerin120

Zastępca Przywódcy Leśników
Zdjęcia są naprawe wspaniałe, doskonale uchwycone momenty. Szczególnie podobają mi się góry i natura, poprostu cuda. :D
Nie ma co masz talent do robienia zdjęć, do tego bardzo dobrze zrobiona strona.

Należą się BRAWA!!!!!

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Viqux.. Fotograf od lat : >.
Muszę przyznać że zdjęcia są naprawde świetne. Najbardziej spodobała mi się "przyroda". Wiele ciekawych widoków.. "Miasto" również jest świetne. Potrafisz znaleść odpowiednie miejsca, które byłyby dobre. Nie mogę tu nic więcej powiedzieć. Poprostu cudne ;). 11/10 ; )

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
K*źwa.. Jak ty to do jasnej St Marichuany robisz?! Very, very b-e-a-u-t-i-f-u-l fotosy. Jesteś dobry :p Niech wielki Photomontaż będzie z tobą. fotki 9/10

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Fachowo wykonane !!!!!!! Stronka fajna
a zdjęcia jak to zdjęcia..jedno lepsze drugie gorsze
aczkolwiek jest dużo fotek, które BARDZO mi się podobają
i uważam, że są zjawiskowe...tak trzymać

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Przecież te zdjęcia są... PIĘKNE!!! Niedawno przeglądałem swój stary podręcznik od plastyki w którym były zamieszczone artystyczne fotki. Były bardzo ładne, ale Twoje są dużo lepsze!! Gratuluję!!!

+Dark Innos+

Member
Ty czasem nie jesteś zawodowym fotografem ? ;) Naprawdę spoko zdjęcia jestem pełen podziwu. Podobne zdjęcia widziałem na wystawie ( byłem swego czasu na takiej galerii :p ) i muszę Ci powiedzieć ze Twoje fotografie naprawdę wyglądają profesjonalnie i dorównują tym które widziałem na wystawie. Tak trzymaj, naprawdę masz talent !
Strona też wygląda bardzo oryginalnie więc daje 9.5/10 .

Jedi

Caporegime
VIP
Przyznam że wykonanie jest bardzo dobre, i z tego go widzialem na zdjęciach masz półprofesjonalny albo profesjonalny aparat.
Powiedz mi te zdjęcia miasta robiłeś z bloku? Czy z jakiegoś wysokiego piętra?
Jak dla mnie foty są świetne ;]

Matteox

Member
Barzdzo ładnie wykonane otografie,szczerze mówiąc ja tez mam taki mini kącik z foto ale na kompie ;)
Masz do tego ręke,chodzi o to że nie byle co fotografujesz i byle co z tego robisz :)
Dlatego wiecej rób takich fotek a dojdziesz do wprawy doskonałej :D

Godfather

Maruda Di Tutti Capi
Weteran
Ocenie tylko zdjęcia które wywarły na mnie największe wrażenie mianowicie dwa ostatnie z Portretów. Widać że robisz zdjęcia już długo i bardzo dobrze ci to wychodzi, większość zdjęćć mi sie bardzo podobała, ale "modelka" (pisze tak bo nie wiem kim dla ciebie je jest) która znajduje sie na wyżej wymienionych jest po prostu zjawiskowa. Jako koneser uroków damskich na tym forum z czystym sumieniem mogę powiedzieć że zauroczyła mnie owa twarz, a rzadko owo zauroczenie mi sie zdarza, ostatnia kobietą która mnie zauroczyła była moja ukochana. Życzę więcej tak udanych zdjęc jak te które zamieściłeś, i drugiej strony ze zdjeciami tej piękności.

Z wyrazami szacunku, i podziwu. Godfather

Lord Viqux

Member
CYTAT
Viqux.. Fotograf od lat : >.

eee nie :p fotografią interesuje się od marca :]

CYTAT
Przyznam że wykonanie jest bardzo dobre, i z tego go widzialem na zdjęciach masz półprofesjonalny albo profesjonalny aparat.
Powiedz mi te zdjęcia miasta robiłeś z bloku? Czy z jakiegoś wysokiego piętra?

Jeśli chodzi o aparat, to chyba można stwierdzić, że jest półprofesjonalny - zaawansowany kompakt Canon PowerShot S3 IS. Jestem z niego bardzo zadowolony.
Te zdjęcia robiłem z okna, mieszkam na 11 piętrze w bloku.

CYTAT
Widać że robisz zdjęcia już długo i bardzo dobrze ci to wychodzi, większość zdjęćć mi sie bardzo podobała, ale "modelka" (pisze tak bo nie wiem kim dla ciebie je jest) która znajduje sie na wyżej wymienionych jest po prostu zjawiskowa. Jako koneser uroków damskich na tym forum z czystym sumieniem mogę powiedzieć że zauroczyła mnie owa twarz, a rzadko owo zauroczenie mi sie zdarza, ostatnia kobietą która mnie zauroczyła była moja ukochana.

No właśnie niezbyt długo robię te foty, ale mogę powiedzieć, że aby opanować podstawowe zasady fotografii, wystarczy naprawdę kilka dni - jak już je opanujesz i masz pomysł, to mozna strzelać naprawde cudne fotki. Kompletni nowicjusze robili piękne foty, jednak sęk w tym, że nieraz te zdjęcia miały wady techniczne, ktore je po prostu dyskwalifikowały - dlatego warto poznać te zasady, by potem nie zepsuć głupio świetnego zdjęcia, lub dobrze wykonać fajny pomysł na fotkę.
Ta dziewczyna z portretów to moja siostra. Dziwnym zbiegiem okoliczności wszyscy o nią pytają.. ciekawe dlaczego :D :p

pozdrawiam

Cisu

Member
No i tak teraz, z czystej ciekawości, wszedłem sobie na tą stronkę, żeby pooglądać czym to się tak wszyscy zachwycają ;). Pożałowałem, że nie wszedłem wcześniej, ponieważ te zdjęcia są naprawdę super. Naprawdę, nie mam zamiaru tutaj kopiować postów poprzedników. Jedyne, co mogę napisać, to to, abyś powiadamiał jakoś, jeżeli zamieścisz coś nowego, chyba, że jest to co kilka dni, to wtedy po prostu powiedz, to będę regularnie odwiedzał :). Najbardziej przypadły mi do gustu galerie "Miasto" i "Zachód".

QUOTE(Lord Viqux)
Ta dziewczyna z portretów to moja siostra. Dziwnym zbiegiem okoliczności wszyscy o nią pytają.. ciekawe dlaczego biggrin.gif tongue.gif

No naprawdę ciekawe ;P.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Przyznam szczerze że zdjęcia średnie, chociaż niektóre mi się wybitnie podobają.
Te z katalogu natura są wyśmienite, naprawdę pięknie a ta ostatnia szczególnie. Fotki gór też fascynują... jeszcze w tych "inne" super ci księżyc wyszedł. Masz dobry aparat :).
Siostrę masz naprawdę ładną :D :).
W sumie te eksperymenty i życie miasta oszpeca całą galerie, reszta ujdzie w tłoku :).

Lord Viqux

Member
CYTAT
W sumie te eksperymenty i życie miasta oszpeca całą galerie, reszta ujdzie w tłoku :)

Eksperymenty to fotografia makro-studyjna, by się czymś takim zająć trzeba naprawdę włożyć dużo pracy w np. oświetlenie i posiadać dobry aparat z możliwościami makro. Zawodowiec spojrzy na te zdjęcie i doceni wartość techniczną.. co do życia miasta, to trzeba wiedzieć o co chodzi w całej przedstawionej sytuacji xD To był Flashmob organizowany przez moją klasę.

CYTAT
Masz dobry aparat :)

to nie aparat robi zdjęcia, tylko fotograf ;)
mam nadzieję, że niedługo kupię nowy sprzęt, już sobie upatrzyłem [canon 40d], muszę tylko opchnąć ten co mam teraz :)

CYTAT
Jedyne, co mogę napisać, to to, abyś powiadamiał jakoś, jeżeli zamieścisz coś nowego,

Kilka nowych to się chyba pojawiło, więc zapraszam :)

daria

Szejn
Weteran
Jestem pod wielkim wrazeniem :D Nie znam sie zabardzo na fotografii, ale wg mnie sa one profesjonalne... Naprwade, gratuluje. Szczegolnie podobaja mi sie zdjecia w "eksperyment" tego spalonego drewienka. Wyglada jakby to nie bylo zwykle zdjecia :p Jezeli mialabym oceniac skala to masz bankowo 10/10

Dark Shadows

Active Member
Hm, myślałem, że już się tu wypowiadałem. ;) Widziałem te zdjęcia, teraz zobaczyłem je sobie ponownie. Również uważam, że te zdjęcia są bardzo ładne. Widać, że to twoja pasja/hobby, ponieważ potrafisz uchwycić to, co najważniejsze. Niektórzy robią zdjęcia mechanicznie, które wychodzą ot tak po prostu. Ty wkładasz w nie coś więcej.

Naprawdę ładne i czekam na więcej zdjęć (zrób kilka fotek siostrze :D).

Pozdro.

Lord Viqux

Member
Bez wyrzutów sumienia po raz kolejny odświeżę ten temat :D
Po dłuuugiej przerwie strona z moją galerią została zaktualizowana :) kupiłem jakiś czas temu nowy aparat, wobec tego nie próżnowałem i 'świeżych' zdjęć jest naprawdę sporo.. o ile się nie mylę, to około 70. Polecam zwłaszcza portrety i B&W, bo wydaje mi się, że jest tam parę dobrych strzałów, a i postęp zrobiłem duży w dziedzinie fotografii portretowej. Myślę, że jest tam co oglądać :)
Stronka zmieniła swój adres, gdyż darmowa oferta ovh.org przyprawia o pusty śmiech.

Nowy adres: Robson Foto

pozdrawiam :)

Do góry Bottom