Postępy robisz na pewno... Bo nowe prace w
porównaniu ze starymi są bardzo dobre.
Ogólnie rzecz biorąc myślę, że powinnaś trochę bardziej użyć wyobraźni, znaleźć w sobie ten abstrakcjonizm...
Uwierz mi, że takie prace z czasem będą coraz bardziej nudne, i nie mówię tego, bo mi się tak podoba, po prostu chcę dać Ci dobrą radę... Sama trochę tworzę, nie jestem jakimś zawodowym grafikiem, ale już trochę znam ten "świat".. Bo u Ciebie jest zawsze tak: tekstura, wypukły napis (tak wypukły xD), postać, dwa kolory tła i koniec....
Spróbuj zrobić tło z brusha, sama po fantazjować... Jestem pewna, że efekty będą stokroć lepsze.. Trochę abstrakcji i własnej inwencji twórczej
Co do tych prac... Avek jest ok. Trochę ciemny, ale ok. Sygna ujdzie... Ale nie rozumiem jednej rzeczy. Dlaczego tło jest takie monotonne i dlaczego nie zostawiłaś naturalnych kolorów postaci... Zrobiło się z tego masło maślane
Druga sygna mi się podoba... Tak patrząc, to chyba za dużo roboty nie było... Ale jak pierwszy raz spojrzałam na tą pracę, to na twarzy uśmiech mi się pojawił, bo taki biedny i obrażony ten chłopczyk sobie siedzi xD I właśnie o to chodzi, patrząc na jakąś grafikę powinniśmy poczuć jakąś taka reakcję... Czy to zaskoczenie, ubaw - nieważne, ważne, że towarzyszą temu jakieś emocje... Wtedy to połowa sukcesu...
Pomyśl i twórz dalej - sama
Pozdrawiam, Daria.